Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Levon evankeliumi

1 kommentti

Levätkää ystävät, lähtekää uuteen vuoteen levosta käsin!

Maailma natisee liitoksissaan. Taloudellinen epävarmuus jatkuu. Ihmiset eivät voi hyvin. Poliittinen ilmapiiri on sekava. Tulevaisuudessa näkyy liian paljon epävarmuustekijöitä, uhkia. Maailmanlopun ennustajilla on hyvät markkinat.

Levätkää ystävät, lähtekää tähän epävarmuuteen levosta käsin!

Kaikki eivät ole vielä kuulleet evankeliumia Jeesuksesta. Useissa maissa kirkot tyhjenevät ja kirkkorakennuksia joudutaan myymään pois, varsinkin Euroopassa. Näemme ympärillämme uskontoallergiaa, jumalankielteisyyttä, kirkkojen maallistumista, Jumalan Sanan vesittämistä.

Levätkää ystävät, lähtekää kohtaamaan tämä maallistuminen levosta käsin.

Sielunvihollisen voimat jylläävät röyhkeästi. Kiroilu ja kiroukset lisääntyvät. Pahan valta näyttäytyy entistä todellisempana ja voimakkaampana.

Levätkää ystävät, lähtekää vastustamaan pahan voimia levosta käsin!

Tänä aamuna luin Sanasta ( Valit. 3:26): Hyvä on hiljaisuudessa toivoa apua Herralta. Jeesus kehotti opetuslapsiaan, tulkaa ja levähtäkää vähän. Itse Hän pakeni yksinäisyyteen saadakseen olla kahden Isän kanssa; sieltä Hän nousi voimaantuneena.

Usko on lepoa Herrassa ja samalla varmuutta Hänen avustaan ja turvallisesta johdatuksestaan. Herran läsnäolossa, rukouksessa, Sanan ääressä on lepopaikkamme, varustautumisen paikka, uuden voiman saamisen paikka. Jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman. Ne, jotka Herraa etsivät, palkitaan.

Tulevan vuodet haasteet tarvitsevat levänneitä kristittyjä. Maailman tulee nähdä, että kaiken keskellä on mahdollista olla levollinen, jopa iloinen ja että tuo ilo ja lepo nousee Jumalan tuntemisesta.

Voimme auttaa ihmisiä parhaiten näyttämällä heille, miten Jumala on edelleen kaikkivaltias ja antaa apunsa sitä pyytäville. Usko ei saa meitä hyppimään seinille, ei aja meitä paniikkiin. Uskon lepo on sitä suurempi, mitä enemmän ihminen tajuaa Jumalan todellisuutta kaikkien kriisienkin keskellä. Uskosta tulee aktiivista lepoa, eli vaikka maailma ympärillä horjuu, kristitty ei pelästy, vaan levollisin mielin hän turvautuu Jumalan apuun.

Muistathan, Jeesus nukkui veneessä myrskyn keskellä, samalla kun opetuslapset olivat peloissaan.

Ei tämä lepo vie vastuuttomuuteen taikka laiskuuteen. Se vahvistaa kohtaamaan tapahtumat Jumalan voimin. Se vahvistaa myös katsomaan pahan voimia suoraan silmiin, sillä Herran levossa asuva ihminen tietää, että Jeesus on voittaja.

Jeesus on luvannut olla kanssamme. Hän on luvannut meille Pyhän Hengen. Miksi siis hätäisinä ryntäilemme sinne tänne päivitellen maailman menoa ja lööppien kauheuksia. Senkin ajan voimme käyttää rukouksessa päivittäen suhteemme Herraan.

Jumalan voimien varassa uuteen vuoteen 2013, sekin on armon vuosi. Olkoon se meille uudistumisen ja herätyksen vuosi.

Mainokset

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

One thought on “Levon evankeliumi

  1. ILo on tervehtiä teitä ystävät jalon ja kiitollisuuden armossa ja Jeesuksen veren pestavasta voitosta on aina hyvä kertoa ja viestittää myös tänä uutena vuotena jolloin uusia asiota tulee ja moni kyllä myös löytää Herran ja kokee armon uutena alulle vanhan tilalle ja Pyhä Henki tulee ja auttaa meitä myös tänä vuonna uusien haasteitten kanssa ,kiitos ja siunausta,keijo

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s