Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Uuteen vuoteen uusin voimin

1 kommentti

Katson jo kynnyksen yli, vaikka uusi vuosi on vasta silmussaan. Lupauksia en aio tehdä, tinaa en vala, ennustelemaan en rupea. Mutta odotan, että jotain uutta on tulossa. Sen voi melkein aistia. Siellä täällä pitkin Suomea kristityt eri leireistä kokoontuvat yhteen rukoilemaan ja etsimään Jumalan läsnäoloa. Voisiko jo huomata herätyksen merkkejä, uudistuksen aaltoja!

Pyhän Hengen virta houkuttelee hyppäämään kyytiin. Jumala haluaa antaa omilleen parastansa: Pyhän Hengen täyteyden ja voiman. Se on samalla rakkauden täyteyttä, ilon voimaa, joka murtaa koviakin sydämiä ja voittaa ihmisiä hyvyyden puolelle, Jumalan leiriin, Jeesuksen ansaitseman pelastuksen osallisuuteen.

Ajattele pieni hetki tämän uuden vuoden alkaessa, mitä kaikkea Pyhä Henki voi tehdä elämässäsi: Hän on Puolustaja, varustaja, voimaannuttaja, armolahjojen jakaja, ilon antaja ja paljon muuta. Hän oli mukana maailman luomisessa, Hän oli paikalla, kun Lasarus kutsuttiin haudasta takaisin elämään, kun Herramme ja Vapahtajamme nousi kuolleista. Hän ei ole mikä tahansa tunneilmiö. Hän on Kolmiyhteisen Jumalan Persoona, jonka Herramme meille lupasi oppaaksi tässä maailmassa.

Universumin mahtavin voima on kanssamme. Maailmankaikkeuden suurin viisaus tulee avuksemme. Jumalan huikea luovuus tulee elämäämme.

Ennen kaikkea, Hän opettaa meitä tuntemaan Jeesusta entistä syvemmin, kokemaan yhteyttä Herramme kanssa. Hän muuttaa meidät muuttamaan maailmaa, tuomaan Jumalan kuninkuutta ihmisten arkeen. Hän on herkkä kuin kyyhkynen, mutta voimakas kuin leijona. Hänen kanssaan ei kristillisyys jää apatiaksi, tylsäksi harrastukseksi, vaan siitä tulee täyttä elämää.

Hyppää Hengen virtaan. Koe Jumalan läsnäolo sen koko rikkaudessaan. Käy rohkeasti uuteen vuoteen Hänen kanssaan. Iloitse jo tänään siitä, mitä Jumala tulee Henkensä kautta tekemään elämässäsi.

Olkoon vuotemme 2013 siunattu alusta asti ja joka päivä, satoi tai paistoi!

Mainokset

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

One thought on “Uuteen vuoteen uusin voimin

  1. Kiitos, Heikki, kirjoituksestasi ”Uusin voimin uuteen vuoteen”. Sen pelkkä lukeminenkin jo riitti toivon ja ilon syttymiseen mielessäni. Miten kaipaankaan juuri niitä Pyhän Hengen kosketuksen aikaan saamia asioita: voimaantumista, iloa, rohkaisua, Jeesuksen syvempää tuntemista, rakkautta ja halua todistaa Herrastani arjessa kohtaamilleni ihmisille. Tähän virtaan haluan hypätä mukaan. Mitä se käytännössä tarkoittanee…

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s