Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Meikkaaminen ei ole syntiä, mutta voi olla vaarallista

Jätä kommentti

Ote suoraan aamun Hesarista: ” Vanhoillisten intialaisten mielestä väkivalta on yhä naisen oma syy, jos hän meikkaa tai liikkuu yksin ulkona pimeällä.” (HS B4, Intian raiskaukset kertovat naisvihasta, Annamari Sipilä)

Haluan olla ”vanhoillinen, niin vanhoillinen”, että menen Jeesuksen aikaan: Hän keskusteli ajan tavoista poiketen naisen kanssa kahden ilman seksuaalista häirintää. Hän hyväksyi joukkoonsa Magdalan Marian, josta vapautti pahuuden voimat. Hän sai estettyä aviorikoksesta kiinni jääneen naisen kivittämisen. Hänen kanssaan oli ja on turvallista oli sitten mies, nainen tai lapsi.

Ihmisyyden tasa- arvo toteutuu siellä, missä Jumalan ehdoton ja rajat ylittävä rakkaus vallitsee. Tätä rakkautta toteuttamaan ja kokemaan saamme lähteä tähän päivään ja tähän rikkinäiseen maailmaan.

Anna rakkauden tulvia ja läikkyä yli reunojen, anna rakkauden tulvien vyörytä kaikkeen maailmaan, sorrettujen ja hylättyjen elämään, mutta myös sortajien ja hyväksikäyttäjien elämään. Tämä rakkaus voi muuttaa tätä maailmaa.

Mainokset

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s