Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Rajua rakkautta

9 kommenttia

Jeesus kosketti spitalista, tarttuvan taudin kantajaa. Siinä ei pehmoiltu. Rakkaus ylitti rajat ja ihme tapahtui: mies sekä parani että pääsi takaisin yhteisöön. Entäs, jos Jeesus olisi jänistänyt!?

Mainokset

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

9 thoughts on “Rajua rakkautta

 1. Diakonissalaitoksen huumevieroitusyksikön lääkäri Pekka Tuomola sanoi joulun alla Maarit Tastulan haastattelussa,että Jeesus oli kova jätkä. Ja on edelleen.

  Tykkää

 2. Minua on puhutellut tuossa yhteydessä Jeesuksen sana: MINÄ TAHDON, puhdistu. Tahtooko Jeesus edelleen parantaa. Tahtoo!

  Tykkää

 3. Varmaankin tuo Kalevin ajatus on pitkälti juuri noin Jeesuksen näkökulmasta. Kuitenkin, ainakin Bo Giertz muistuttaa, että Jumalan tahdon tapahtuminen ei välttämättä ole aina yksittäiselle kristitylle mitään helppoa elämän taivalta, ilman sairauksia ja vastoinkäymisiä. Enemmänkin luulen, että silloin niitä sitten vasta monen kohdalla ryhtyy tulemaankin. Osa tosin oman ’hölmöyden’ ja taitamattomuuden seurauksena, kun on intoa, mutta ei ole taitoa. Kun sitten on myöhemmin taitoa, ei ole välttämättä enää intoakaan. Tosin Jumala salliessaan ristejäkin myös siten taluttaa ja opettaa lapsiaan Kristuksessa Jeesuksessa ’LUOTTAMAAN’ Hänen armoonsa ja laupeuteensa. Bo Giertz muistuttaa päivähartauskirjansa oliko se nyt juuri tämän aamuisessa vaiko eilisessä hartausteksissä / raamatun kohdassa, verenvuototautia sairastaneen naisen tapauksessa, että suurin spitaali, mikä meillä ihmisillä on, on syntisairaus, ja siihen on lääke, Kristus Jeesus, ja juuri se on yksi suurimpia ihmeitä, että Jeesus TAHTOO antaa yhä uudelleen ja uudelleen meille KAIKKI meidän SYNTIMME anteeksi ja pestä meidät siis puhtaaksi meidän jokapäiväisestä SYNTISPITAALISTA.

  Minuakin on kuitenkin lohduttanut tuokin asia, Jumalan sanan totuus, jossa Jeesus sanoo, ”Minä tahdon”. Meidän on vain niin vaikea uskoa Jeesuksesta ja Jumalan tahdosta kohdallemme mitään hyvää. Enemmänkin me monesti uskomme, että Jumalan tahto olisi kyllä kaikkia muita kohtaan ihan hyvä, mutta minun kohdalleni Hän on varannut vain ne vaikeudet ja jos jotakin antaakin, varmaankin antaa sitten jotakin sekundaa. Sellaisia ajatuksiakin meillä ’Joonilla’ saattaa olla. Minulla ainakin on ollut, ja valehtelisin, jos väittäisin, että uskoni olisi joka asiassa sellainen, etteikö sellainen kävisi ainakin välillä häivähdyksenä mielessä joissakin asioissa.

  Tykkää

 4. Totta, Tero, syntiemme sovitus on suurin lahja ja armo, sitä emme saa koskaan unohtaa ja olla opettamatta. Silti uskon myös siihen, että Jeesus on rakastava parantajamme, jonka haavojen hinnalla olemme sovitetut ja parannetut.

  Sekin on niin usein totta, että omalle kohdalle hyvien asioiden omistaminen on vaikeaa.

  Kiitos rehellisestä kommentista!

  Tykkää

 5. Niin, elämä on sekä että.
  Suosiossa ei ole elämän varjopuoli – ja kysymys: ”kuka teki syntiä” on lähempänä kärsimystä kuin mikään muu. Mutta” joka vaivaista armahtaa, kunnioittaa hänen Luojaansa”. On olemassa tämäkin puoli.

  Silti pääsiäinenkin tulee, ilosanoma ylösnousemuksesta ja vapaudesta!

  En tahdo sammuttaa Hengen tulta enkä tuulta! Sitä tarvitsen itsekin enemmän kuin mitään muuta. Ilman Pyhää Henkeä olen kuoleman oma.

  Siksipä rukoilenkin Daavidin tavoin” Älä ota minulta pois Pyhää Henkeäsi”. Eikä HÄN, Jeesukseni otakaan, siitä olen varma, Hänen tähtensä ja ansiostaan!!!

  Tykkää

 6. Kyllä Jumalan tahto näkyy Sanassa. Kun vain otamme sen tosissamme itsellemme. Jumala on uskollinen ja tekee sanansa mukaan, ajallaan!

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s