Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Stop käännyttämiselle

8 kommenttia

Käännyttämällä saamme käännynnäisiä. Sitä paitsi käy sielun päälle elää sellaisessa syytöksessä, että olenkohan onnistunut tänään saamaan jonkun pikkupakolla Jeesuksen seuraan. Ihmiset haistavat pitkälle meidän motiivimme ja juoksevat ajoissa karkuun. Saattavatpa jopa haistatella peräämme.

Liian moni on peloteltu pois Jumalan läheisyydestä tuomiohengellä, arvostelulla ja pahanpuhumisella.

Kun luen tarkasti, mitä Jeesus sanoi ja teki, niin huomaan yllätyksekseni Hänen jättävän syntilistat syrjään ja tarttuvan ihmisen kipuihin tuoden siihen paranemisen ja eheyden. Sellaisessa siunauksen ilmapiirissä ihmiset löysivät Hänet, joka opetti niin kuin se, jolla valta on, ei niin kuin kirjanoppineet, lain tuntijat. Ja monet lähtivät seuraamaan Jeesusta.

Siunauksen eli Jumalan rakkauden, pyhyyden ja puhtauden ilmapiirissä ihminen löytää myös armon, voiman ja halun kääntyä Jeesuksen seuraan; kyllä siinä sitten syntejäkin tunnustetaan.

Pyhä Henki haluaa synnyttää vapaita lapsia, joiden sydämissä asuu Jumalan rakkaus. Pyhä Henki luo kunnioittamisen kulttuurin ja kun lähestymme ihmistä kunnioituksella, niin se kyllä huomataan. Mikä vapaus onkaan saada kunnioittaa jokaista ihmistä ja lähestyä häntä rakkaudella luottaen siihen, että Pyhä Henki hoitaa homman kotiin.

Luotanhan Häneen, uskon vaikuttajaan, Jeesuksen eläväksi ja todelliseksi tekijään!

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

8 thoughts on “Stop käännyttämiselle

 1. Onko kehoitus parannukseen käännyttämistä ?

  Missä kohtaa raamatussa sanotaan, että ei saa sanoa ihmisille : Kääntykää pois pahoista teoistanne ja tehkää parannus.

  Raamatussa kyllä kerrotaan, että jokainen apostoli kehoitti ihmsiä tekemään parannuksen.

  Tykkää

 2. Ok:) Minä rakastan ihmisiä ja pahojakin ihmisiä niin paljon, että kuljen vankiloissa kertomassa heille Jeesuksesta ja sanon myös heille, että kääntykää.. Näin minullekkin sanottiin vuonna -08 Oulun vankilassa, enkä koe itseäni sen kummemmin käännynnäiseksi vaan elämäni on saanut täysin uuden suunnan.

  Tykkää

 3. Käännyttämistermi lienee islamin uskosta. Heillähän on tehtävänä käännyttää vääräuskoisia. Meille on anntettu käsky viedä ilosanomaa, kutsua Jumalan valtakuntaan! Mieluummin iloisella naamalla kuin ylhäältäpäin. Mieluummin asettumalla epäuskoisen rinnalle ja keskustella ja kertoa, mitä hyvää Jeesus on itselle tehnyt.

  Tykkää

 4. Voi! Onneksi olkoon Marko!!! 🙂 Herra kanssasi sinua siunaten – ja auttaen toistenkin ”käännyttämisessä” Jumalan puoleen. Se on sitä parasta Ilosanomaa kun kertoo minkä ihmeen Herra on omalla kohdallasi tehnyt! Taivaassa on suuret juhlat ja suuri ilo sinusta! Hyvää matkaa eteen päin Jeesuksen seurassa. Kiva kuulla sinusta jatkossakin?

  Tykkää

 5. Aamen!

  Tykkää