Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Kun joku on lähellä Jeesusta

10 kommenttia

…hän ihmettä katselee. Tämä laulu kolahtaa sydämeen aina, kun kuulen tai laulan sitä. Joskus on jopa vaikea laulaa sitä, kun tunteet tulevat iholle ja silmiin asti. Lähellä Jeesusta on aina hyvä olla, silloinkin kun Hän rakkaudellaan nuhtelee.

Kristuksen tuoksua levittävät parhaiten ne, jotka viettävät aikaa Hänen kanssaan. Hänestä kertovat parhaiten ne, jotka Hänet tuntevat. Mitä lähempänä Jeesusta olemme, sitä enemmän ihastumme Häneen ja sitä enemmän Hän pääsee muuttamaan meitä. Rakkaus on maailman suurin muutosvoima.

Maailma tarvitsee rakkautta ja sen mukanaan tuomaa muutosta. Vain rakkaus voi pysäyttää tuhovoimat, jotka jylläävät eri muodoissaan lähellä ja kaukana. Jeesuksessa me löydämme tällaisen rakkauden; se on voimaa, ei pelkästään tunnetta. Se on väkevää vallankumousta, tekoja, heittäytymistä Jumalan johdatukseen, ei vain tunnelmointia.

Lähellä Jeesusta, katsomme Jumalan ihmettä: rakkauden ihmettä, muutoksen ihmettä, uudistumisen ihmettä. Jeesuksen kanssa rukouksessa vietetty aika ei mene hukkaan, päinvastoin, juuri siinä saamme uudet voimat, mielekkyyden elämäämme, jykevyyttä toimintaamme.

Iloa päivääsi! Herra kanssasi!

Mainokset

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

10 thoughts on “Kun joku on lähellä Jeesusta

 1. Rakentava aamunavaus! Kiitos! Hyvää päivää myös sinulle Heikki, jaksat aina pitää Jeesusta esillä ja toivoa yllä. Tämän ajan rakkauden apostoli.

  Tykkää

 2. Mitä pienempi karitsa, sitä tärkeämpää on pysyä lähellä Paimenta. Sellainen sanonta onkin kristillisyydessä: ”Pysykää lammasten jäljillä!” Voisi sanoa myös: ”Pysykää mahdollisimmaan lähellä Jeesusta”. Se toinenkin vanhempi laulu on hyvä: ”Lähemmä Jeesus, lähemmä vain, auttaos ääntäsi kuuntelmaan…”. – Tosin täytyy taas pudottaa todellisuuteen sen verran, että syntiin joutunut ihminen myös pakenee helposti kirkkautta, joka säteilee Jeesuksesta. Siksi tarvitsemme tukijoukkoja, jotka muistuttavat tästä Jeesuksen vetovoimasta, rakkaudesta. Kiitos Heikki!

  Tykkää

 3. Uusi lukija sivullanne. Kiitos tästä, antaa hyvän alun tälle päivälle.

  Tykkää

 4. On Jeesus nimi ihanin, Sielulle uskovalle… katkelma lempivirrestäni. Kiitos taas raikkaasta tuulahduksesta.

  Tykkää

 5. Laulusta tuli mieleen laulu:Käännä katseesi Jeesukseen ja polvistu Herrasi etehen.
  Voi, kuinka harvoin tulen polvistuneeksi.

  Tykkää

 6. 2 Kor 3:18 Me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niin kuin muuttaa Herra, joka on Henki.

  Jeesuksen katseleminen muuttaa!

  Toinenkin: Room 5:5 Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu.

  Rakkaushan on Pyhän Hengen hedelmää. Turha etsiä itsestämme.

  Jeesusta katselemaan!

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s