Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Jokin velloo sydämessäni

5 kommenttia

En osaa pukea sitä sanoiksi. Tai en taida edes uskaltaa. Pelkään, että se ymmärretään väärin tai vielä pahempaa, kukaan ei reagoi siihen. Mutta otan riskin ja yritän. Yrittänyttähän ei laiteta. Mitähän sekin sitten tarkoittanee?

Sydämessä on kaipaus nähdä Jumalan voiman toimivan elämässäni ja toiminnassani. Tekisi mieli päästä irti sanomaan kaikille uskoville: näettehän, millainen Jumala meillä on, miten hyvä ja miten Hän rakastaakaan meidän seuraamme ja millaisiin haasteisiin Hän halua meidät viedä Pyhän Hengensä innoittamana ja varustamana. Näettehän sen armolahjojen määrän ja toimintakyvyn, jolla Hän haluaa siunata meitä ja meidän kauttamme koko maailmaa. Siis ihan koko maailmaa.

Sain juuri saarnastani palautetta: mielenkiintoinen! Haloo, en halua pitää mielenkiintoisia saarnoja, haluan nähdä muutosta, haluan nähdä Jumalan toimivan myös minussa ja minun kauttani.

Haluan olla mukana siinä sukupolvessa, joka näkee aidon herätyksen, Jumalan antaman herätyksen ja sen mukanaan tuoman Jumalan pyhyyden,ihanuuden,kauneuden ja vanhurskauden esiinmarssin tässä kipujen ja sorron maailmassa.

Sydän kaipaa saada nähdä vihollisen voimien väistymisen Jeesuksen nimessä syrjään: varastajan, tappajan ja tuhoajan on väistyttävä elämän ja yltäkylläisyyden antajan tieltä.

Sydän velloo joskus niin, että se tuntuu silmissä. Kaipauksen vellominen, sitäkö se on? Onhan se Herra sitä, sillä siihen vellomiseen sinä annat vastauksen!

Mainokset

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

5 thoughts on “Jokin velloo sydämessäni

 1. Entisen ajan herätykset olivat aina rukoustaistelujen tulosta. Painakoon Jumala meidät taistelemaan, ”jotka kyynelin kylvävät, ne riemuiten leikkaavat. Murtakoon Herra meidät kokemaan Hänen sydämensä tuskaa.

  Tykkää

 2. Tuo Kalevi on niin totta. Esirukous se on ensimmäinen askel. On herätettävä rukoilijoita esitaistejoita Johanneksen tapaan, Johannes ei nähnyt elänyt pääsiäiseen, Mooses ei päässyt perille mutta he tekivät työ JA RAIVASIVAT TIEN!

  Tykkää

 3. Tähän yhtyy sydämeni, sieluni ja Henkeni. Jospa Jumala vielä kerran antaisi vertaansa vailla olevan herätyksen niin ettei koskaan! Ja niinkuin Kalevikin jo ehti, meistähän se alkaa, mutta Pyhän Hengen kautta. Meissä Herra herättäköön himon rukoilemiseen! Mitä enemmän rukoilemme sitä rakkaammaksi sielut käyvät ja Jumalan kuva ja tuoksu meissä lisääntyy.
  Laulun sanoin: Oi Herra valtaa mun sydämeni se synnin saastasta puhdista. Mä että voisin sun sanaas kylvää ja veren voimasta kertoa! Nyt sulle tahdon mä kaiken antaa ja pyydän pyhitä huuleni. Suo Hengen liekin mua kosketella, niin sua kiittelee kieleni…….

  Tykkää

 4. Ensimmäinen ajatus oli, että voi ei, sinullakin. Tapio oli juuri kirjoittanut pöpöistä ja viruksista. Mutta nyt onkin kyseessä hyvä tauti.

  Kun sydämessä on halu Jumalan haasteisiin, Jumala saattaa hyvinkin vastata. Melkein veikkaan, että saatu haaste on tällöin inhimillisesti mahdoton. Mutta silloin myös siihen liittyvä lupaus on suuri. Niin kuin Abrahamin vanhoilla päivillään saama lupaus lapsesta.

  Mielenkiintoista Heikki, mielenkiintoista!

  Tykkää

 5. Kirjoitatte kaikki niin rohkaisevasti, kiitos!
  Jumalan haasteisiin voi vastata vain Jumalan avulla.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s