Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Herätyksen kipinät voittavat meteorien voimat

6 kommenttia

Eivät kaikki kilju riemusta, kun herätyksen kipinöitä ilmaantuu meteorien voimalla ilmakehään. Herätys pistää töihin: rukousjonot pitenevät, sielunhoidon tarve kasvaa, ihmisten kaipaus saada kokea Jumalan läheisyyttä lisääntyy, Sanan julistamiseen ei riitä enää 7 minuutin saarnat, janoiset odottavat opetukseen syvyyttä, Raamatun osaaminen korostuu, rukouspiirejä ilmaantuu, toimitilat käyvät ahtaiksi, vapaaehtoisia pitää kouluttaa.

Tässähän joutuu töihin!

Nyt niitä haetaan ja tarvitaan niitä Hengen tulesta syttyneitä. Perille päässeitten profeettojen, opettajien ja evankelistojen muistoa ei vaalita vain muisteluilla, vaan jatkamalla heidän viitoittamaansa tietä Hengen voimaa pyydellen. ” Ei omin ihmisvoimin, vaan Hengellä Jumalan”- laulu on mitä ajankohtaisin.

Hurskastelemme, jos toivomme ja rukoilemme herätystä, mutta emme tee mitään sen eteen: emme siis uskossa valmistaudu herätystä varten, emmekä heittäydy mukaan, kun Herra antaa herätyksen. Ei herätys tule siten, että vilkuilemme taivaalle, minkä pilven päällä se herätys viimein tulee, jos on tullakseen. Herätys alkaa rukouskammioissamme, joissa etsimme Jumalan läsnäoloa, odottamalla odotamme Häntä, joka on luvannut antaa uuden voiman jokaiselle, joka Häntä odottaa. Ja kun Hän antaa, otamme vastaan, pyydämme lisää ja kaikki armolahjat palaviksi virittäen lähdemme yhdessä liikkeelle: opettelemaan, harjoittelemaan, toimimaan Hänen antamillaan valtuuksilla ja voimalla.

Tässähän pääsee Pyhän Hengen kouluun ja saa kokea Jumalan ihmeellistä= ihmeitä täynnä olevaa johdatusta= elämää!

Herätyksen voimana ja ytimessä tulee olla Jeesuksen ristillä meille ansaittu armo, joka vapauttaa meidät lain alaisuudesta, omista voimista ja omasta paremmuuden tunteesta. Armo ei kuitenkaan tee meistä arvottomia pelinappuloita, vaan Jumalalle rakkaita lapsia ja Hänen yhtiötovereitaan, joilla on suunnattoman suuri arvo. Armo tekee armolliseksi itseään ja kaikkia ihmisiä kohtaan. Armo ei tuhoa, vaan rakentaa. Armon lähellä on hyvä olla ja siinä piileekin sen muutosvoima, joka johtaa parannukseen ja arvokkaaseen elämään.

Tässähän saa iloita armosta!

Mainokset

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

6 thoughts on “Herätyksen kipinät voittavat meteorien voimat

 1. Tähän minä taas sanon kolminkertaisesti Aamen! Herätys on, mutta näemmekö sen merkit ja osaammeko siihen, vastaanottaen, asennoitua?!
  Ihmisillä on samakaltaista kaipuuta toistensa kanssa eikä sitä kohta pidättele mikään. Ainakin se leviää ihmiseltä ihmiselle. Saako se julkisuutta, on asia erikseen. Jumala joka tapauksessa luo uutta. Ja olemme tässä APT. 2: 17-41 !

  KIITOS Heikki ja virratkoon vesi elämän lähteestä janoisten juoda!!!

  Tykkää

 2. Jumala varustaa väkeään. Olen viimeisen viiden vuoden aikana osallistunut useille vapaaetoistyönkursseille kristillisissä opistoissa siellä sun täällä. Kaikki kurssit ovat olleet täyteenbuukattuja. Eri puolilta Suomea ja Venjältäkin on ollut ihmisiä mukana ja ihan omin varoin kurssinsa maksavia maallikoita kaikki. Minua hieman hymyilyttää median myllytys kristityiden oppiriitojen suuruudesta sillä kaikilla opistoilla, joilla olen ollut kurssitettavina on ollut jengiä mukana lähetysjärjestöistä, helluntailaisuudesta, ev. lut.laisia jne. eli ihan sulassa sovussa me lampaat korvamerkinnällä fundamentalistista liberaaliin ja siltä väliltä olemme istuneet kuulemassa Hyvän Paimenen ääntä, joka on kehoittanut itkemään itkevien kanssa ja iloitsemaan iloitsevien kanssa.

  Tykkää

 3. Apt kertoo kuinka opetuslapset täytettiin Pyhällä Hengellä, kun he olivat yhdessä rukoilleet Apt 4:31 paikkakin vavahteli ja he saivat uuden rohkeuden julistaa Jumalan sanaa.
  Tätä odottamaan.
  ”Ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja ihmeitä tapahtuu sinun pyhän palvelijasi Jeesuksen nimen kautta.”

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s