Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Vaaleanpunainen höyhenenkeli

3 kommenttia

Tiedäthän, sellainen kaunis, höyhenpeitteinen kiiltokuvaenkeli, joka hymyilee eteeristä monalisa hymyään. Kiitos ei, ei minulle! Elämä on sen verran rajua nykyään, että tarvitsen enemmän kuin utuisen aaveen suojelemaan askeleitani. Muutenkin minun on vaikea kuvitella Mikaelin tai Gabrielin näyttävän sellaiselta, kuin taulumme kuvaavat.

New age- malliset enkelihahmot johtavat harhaan, ne vievät sellaiseen enkelimaailmaan, jota ei löydy Raamatusta. Ihmisillä on nurkat täynnä pehmoenkeleitä. Enkeli- buumi on jatkunut jo vuosia. Monen mielestä se vaikuttaa kristilliseltä, mutta kun hiukan rapsuttaa höyhenkerrosta, niin alta ei löydykään Jumalan valtakunnan enkelitodellisuuutta, eikä liioin Jeesusta.

Kristityllä on suojelusenkelinsä ja heistä kiitämme Herraa. Monella on todistuksia enkelien olemassaolosta ja heidän konkreettisesta avustaan. Ja olemme Herralla tästä kiitollisia. Mutta enkeleitä emme palvo, vaan mieluummin yhdessä heidän kanssaan palvomme kolmiyhteistä Jumalaa.

Mistä ihmeestä tämä Jumalan korvaava enkelihömppä on kotoisin? Ettei vain jäljet veisi ns sylttytehtaalle eli sinne, missä pimeyden voimat tekevät kaikkensa, ettei kukaan seuraisi Jeesusta! Kaikenlainen kaunis ei vielä takaa Jumalan läheisyyttä.

En tässä lähde piruja seinille maalaamaan, sitä sorttia on ilmankin ilmassa, mutta välillä tuntuu, että niin monenkirjavat voimat ovat aktivoituneet ja ryhdistäytyneet. Jeesusta korvaavia jumaluuksia ja jumalolentoja ja hoitoja on kosolti tarjolla halukkaille. Noista hoidoista ja enkeliterapioista ei paljon metakkaa pidetä, ne saavat rauhassa kasvaa ja levitä, maksua vastaan tietysti.

Saapihan sitä vapaassa maassa uskoa kukin laillaan. Annetaan sitten vapaus myös uskoa Jeesukseen ja parantaviin, vapauttaviin ja eheyttäviin rukouksiin Hänen nimessään. Annetaanhan?

Mainokset

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

3 thoughts on “Vaaleanpunainen höyhenenkeli

  1. Monille jää ainoaksi yhteydeksi Jumalaan lapsuuden enkelitaulut. Toivottavasti avunpyynnön osoite muistuu mieleen kun sitä tarvitsee.

    Tykkää

  2. Enkelin tärkeä viesti: Kunnia Jumalalle korkeuksissa ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan Hänellä on hyvä tahto.

    Tykkää

  3. Juu, ei leikkienkeleitä, eikä vastapuolen otuksia. Suojelusenkelit enemmän kuin tervetulleita.

    Tykkää

Kommentoi

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.