Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Tanssii pappien kanssa

1 kommentti

Hieno juttu! Viimeinkin iloa kirkon harmauteen ja hiljaisuuteen. Että oikein papitkin ovat tällaisessa imussa mukana. Enää ei tarvitse mennä vapaisiin suuntiin kokemaan, miten ilo Herrassa on väkevyys ja miten se tarttuu jalkoihinkin. On tässä jo pitempään halunnutkin saada messuihin lisää elämää. Sellaista käsikirjasta poikkeavaa, jossa tehdään muutakin, kuin istutaan ja seistään kaavan mukaan.

Toivottavasti siellä on vetävä ylistysbändi, niin että saa koko sydämestään ja olemuksellaan ylistää Jumalan hyvyyttä. Jo vanhan liiton puolella karkeloitiin, kun koettiin Jumalan hyvää johdatusta. Niillä oli tamburiinit ja tanssit ja joskus ilo kuului naapurikyliin asti. Tällaista Herran yhteydessä koettavaa iloa kannattaakin jakaa. Ei uskovaisuus ole väritöntä ja työlästä puurtamista, siinä on arjenkin keskellä mahtava toivo ja usko Jumalan lupauksiin. Mitä enemmän uskaltaa nauttia Sanan lupauksista, sitä enemmän pistää tanssiksi.

Taitaa papit oikein olla uskossaan uudistumassa, kun järjestävät näitä ylistysiltoja kirkossa. Onhan se vähän ennakkoluulotonta, mutta niin oli Jeesuskin, sai monet tolaltaan parantaessaan sairaita ja herättäessään kuolleita. Kerrankin pyysivät, että Hän käskisi seuraajiensa olla hiukan hiljempaa, mutta Hän vastasi: jos nämä ovat vaiti, niin kivet huutaisivat.

Ihan jo alan odottaa näitä ylistys- ja tanssi- iltoja…

Kuule: en mitenkään halua lannistaa intoasi, mutta katsotaan nyt, millaisia teknopileitä siellä kirkossa järjestetään…

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

One thought on “Tanssii pappien kanssa

  1. ”Ylistä Herraa, minun sieluni ja kaikki mitä minussa on” Sydämen hiljaisen kuiskauksen lisäksi siis myös pää, olkapää, peppu, polvet varpaat, polvet varpaat 🙂

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.