Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Jumala rakastaa Suomea

5 kommenttia

Miten tämän viestin saisi läpi? Tulin taas surulliseksi, kun luin erästä juttua, jossa hehkutettiin Jumalan vihan hiiliä kansamme yllä!

Kyllä synti on otettava vakavasti. Ja hälläväliä suhtautuminen Jumalan tahdon vastaiseen elämään myös tekee surulliseksi. Kaksimieliset vitsit, yhä avoimempi porno ja väkivalta, lahjonta ja muut lööppitilaa saavat jutut puhuvat rappeutuvasta yhteiskunnasta. Entäs sitten ne piilevät heikkoutemme: vihamielisyys, kiukku, kiihkoilu, juonittelu, lahkolaisuus, eripuraisuus, kateus, remuaminen, jotka mainitaan Raamatussa lihan tekojen luettelossa. Tai noituus, joka piileskelee milloin minkäkin new age- muodon varjoissa! Kyllä nekin on Herramme tahdon vastaisia yhtä lailla.

Mutta tuo vihainen Jumala! Siitä narusta vedetään aina silloin tällöin ja sitten alkavat suomenlopun profetiat levitä netissa ja muissa verkoissa. Olen kyllä itsekin tähän aikoinaan syyllistynyt, josta olen pahoillani. Vihapuheillani tuskin olen ketään Jumalan puoleen pelotellut.

Toki Herramme suree maailmansa menoa katsellessa. Näin uskoisin. Kristittyinä meidänkin tulisi surra ja alkaa toimia. Mutta miten?

Jumalan vihalla pelottelu ei muuta maailmaa. Taivaassa ei ole hiiliä, joita manaamme ihmisten niskaan. Nuo tuliset ja rikinkatkuiset hiilet löytyvät ihan toisesta paikasta. Jumala on edelleen rakkaus ja rakastaa maailmaa, ei Hän ole tuhon Jumala. Varas on tullut varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan, tällä Jeesus tarkoittaa saatanaa.

Pahan vallan voi voittaa vain Jumalan vanhurskaan tahdon tapahtuminen. Pimeys väistyy valon tieltä automaattisesti. Meidän tulee rukoilla maailmaan lisää vanhurskaita ihmisiä ja Taivasten valtakunnan vanhurskauden läpimurtoa.

Armo ja hyvyys vetävät muutokseen, ensin mielessä, sitten tavoissa ja käytöksessä. Synnillä on tietysti seurauksensa ja siksi synnin vaarallisuudesta tulee puhua. Mutta lääke pysyvään mielenmuutokseen eli parannukseen on siinä, että Jumalan rakkaus nousi ristille syntiemme tähden ja tämä rakkaus houkuttelee puoleensa ja saa aikaan ihmeitä.

Jumalan vihalla pelotteleminen nousee varmasti aidosta huolesta maamme tulevaisuuden suhteen, ja jotenkin tätäkin puolta yritän ymmärtää, mutta fokus vihassa ajaa myös Jumalaa pakoon. Fokus Jumalan armollisuudessa ja hyvyydessä avaa silmät näkemään uuden mahdollisuuden elää uudistunutta elämää, jossa Hengen hyvät hedelmät kasvavat.

Mainokset

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

5 thoughts on “Jumala rakastaa Suomea

 1. Pohjoisen raikas tuuli on puhaltanut veljeen tulta ja raikasta Henkeä. Aamen!

  Tykkää

 2. On totta että loppua kohti mentäessä synti ja vääryys lisääntyy. Mutta kuitenkin Suomessa ja pohjoismaissa saamme elää vielä Jumalan silmäteränä suuresta armosta, ilman omaa ansiotamme. Jumalan työtäkin saa tehdä kohtuullisen vapaasti. Vastatuuli on lisääntymään päin, mutta on turha vielä puhua mistään vainoista. Vainoa vanhurskauden tähden ei ole mikään omalla käytöksellä tai hengellisellä ylpeydellä ansaittu. Toivottavasti en johda keskusteluja sivuraiteille näillä kommenteillani. Kyllä Luojamme vielä kansaamme siunaakin rikkaudellaan.

  Tykkää

  • Ihan oikeita tuumit, Veikko. Kiitmme vapaudesta ja olemme valmiit antamaan elvn todistuksen Jumalan rakkaudesta. Vihapuheillamme turhaan rsytmme muita; synti on sanottavan synniksi, mutta syntiselle ja syntins tunnustavalle julistamme armoa. Heikki

   21. maaliskuuta 2013 15.21 Blogitaivas.fi

   Tykkää

 3. Onneksi Jumala vaikuttaa meissä tahtomisen ja tekemisen. Rukoilemme kotipaikkakuntiemme puolesta, kansamme puolesta ja vaikka uutisotsikot olisivat mitä, ajattelemme sitä, mikä hyvää on ja kiitämme näkymättömästä srk:sta, jossa kaikka samaa elävää Jeesusta rukoilevat ja rakastavat liitymme ketjuksi Suomen rajoja pitki,Affenanmaata unohtamatta. Mikä perasta:Jeesus rukoilee alati,että he yhtä olisivat.aamen.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s