Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Ei helvetti, edessämme on Jeesus!

2 kommenttia

Tämä on liian herkulllinen juttu, jotta se jäisi Blogitaivaalta piiloon. Katso tänään: http://www.iltasanomat.fi ja sieltä oheinen kirjoitus:

” Valokuvaaja Stefan Bremer, 59, oli matkalla Helsingistä Lahteen järjestämään näyttelyä. Yhtäkkiä hänen autonsa edessä oli kuorma-auto, jonka perässä oli jotakin varsin erikoista. Bremer otti siitä kuvan.
– Ei helvetti, edessämmehän on Jeesus, Bremer kertoo tapauksesta Aftonbladetille.

– Minulle tuli kylmä hiki ja samalla olin erittäin iloinen, että sain kuvan.

Kuorma-auton perässä olevat rakenteet sekä lika ja kosteus muodostavat kuvion, joka kieltämättä muistuttaa ihmiskasvoja. Sitä on helppo pitää Jeesuksen ilmestymisenä, sillä niin monta kertaa Jeesuksen väitetään ilmestyneen milloin paahtoleipään ja milloin ladon seinään.

Bremer kertoo Aftonbladetille, ettei hän ole uskonnollinen, mutta hän pitää Jeesusta vahvana hahmona. Kohtaamisen jälkeen hän on päättänyt satsata uuteen valokuvausprojektiin nimeltään Roadside Wonders.

– Siitä lähtien, kun tapasin Jeesuksen, olen yrittänyt pitää silmäni auki uudella tavalla, Bremer kertoo.”

Valokuvaaja on päättänyt pitää silmänsä auki uudella tavalla! Hän pitää Jeesusta vahvana hahmona, vaikka ei ole uskonnollinen. Mahtavia opetuksia ihmiseltä, joka ei siis ole uskonnollinen. Pääsevätköhän uskonnolliset samaan?

Olipa mukava uutinen. Helvettikin taitaa tässä vähän vapista! Ja on aihettakin. Silmät auki Taivasta kohti, fokus Jeesukseen.

Mainokset

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

2 thoughts on “Ei helvetti, edessämme on Jeesus!

  1. Juu, tämä herätti mielenkiintoisen mutta täysin asiattoman keskustelun Mahdollisuus muutokseen -kampanjan someryhmässä. Onko Jeesus lähtenyt Helsingistä? Miksi juuri Lahteen päin? Jne.

    Teille helsinkiläisille lohduksi sen verran, että kuvassa näkyvä henkilö itse sanoi: ”Siellä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen.” Jopa me hurskaat turkulaisetkin uskomme, että Helsingissä on vielä kaksi tai kolme uskovaa. Minäkin tunnen niin monta. Enemmänkin!

    Eli eiköhän Jeesus nyt vain ole lähtenyt Isänsä hommiin kuormurilla. Ja eiköhän me rukoilla Stefan B. sinne kuormurin lavalle.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.