Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Barabbas, isän poika

1 kommentti

Sitähän tuo nimi tarkoittaa. Jokainen mies on isän poika. Murhamieskin.

Ristillä oli toinen poika, myös Isän Poika, jonka kasteen yhteydessä Taivaasta kuului ääni: ”Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mieltynyt.”

Emme tiedä Barabbaan lapsuudesta, emme hänen vanhemmistaan, emme muista taustoista, emme tiedä muuta, kuin että hän oli kaupungilla puhjenneen mellakan ja murhan tähden vangittu mies. Ja yhtäkkiä hän oli vapaa mies kävelemään sellistä ulos. Mihin hän meni ja mitä hän teki päästyään vapauteen, emme tiedä. Mutta vapaa hän oli! Toinen Isän Poika oli kiinninaulittuna ristillä.

Golgata huutaa kaikille maailman isien ja äitien pojille ja tytöille: tulkaa ulos sellistä, lunnaat on maksettu. Siinä äänessä kuuluu Taivaallisen Isän Pojan ääni: Isä, se on täytetty!

Emme siis tiedä, mihin Barabbas, isän poika lähti vankilastaan. Tiedämmekö, mihin me aiomme lähteä omasta syyllisyyden sellistämme? Tie edessä on auki Taivaaseen asti! Vapauteen Kristus on meidät vapauttanut. Jos emme jää vakilaamme, niin saamme liittyä Isän Pojan, Veljemme seuraan painaen kätemme Hänen arpisiin käsiinsä.

Isän pojat ja tyttäret, olkoon matkamme siunattu. Älkää riidelkö matkalla, näin Jaakobin poika Joosef evästi veljiään, kun he palasivat Egyptistä isänsä luo.

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

One thought on “Barabbas, isän poika

  1. Ei riidellä. Hämmästellään ehkä inhimillisesti välillä ja sitten käydään siunaamaan ja toivomaan,että tulisi itsekin siedetyksi ja siunatuksi.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.