Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Kansalle eurovisiosuudelmia

6 kommenttia

En nyt jaksa tässä toipilaana kovin pitkää juttua kirjoittaa, mutta päästäkseni takaisen kartalle, niin yhden ajatuksen tuon esiin:
tämä maailmamme on pahempi kuin hullujen huone: ihmisiä kuolee kuin kärpäsiä kolmannen maailman halpatyövoimatehtaissa, ihmisistä on tullut kauppatavaraa, joitain myydään alennuksella, joitain kovaan hintaan, tyttöjä silvotaan, poikia raahataan sotaan, miljoonat etsivät itelleen paikkaa, missä saisi elää rauhassa…ja tämä on luettelon alkua. Eikä tätä kannata pidemmälti jatka, saati tuhlata aikaa pelkkään päivittelyyn.

Jotta me kestäisimme tämän hulluuden edessä, niin tarvitsemme kevennyksiä eli sirkushuveja, jotka saavat meidät unohtamaan nuo miljoonat: eurovisiosuudelmia, paljasta ihmisrintaa, räiskyvää ilotulitusta ja iloittelua ilman vastuuta muusta mailmasta. Ei tätäkään luetteloa kannata tämän pidemmälle jatkaa.

Kristuksen seurakunta: herää todellisuuteen!

Maailma kaipaa uutisia hyvästä Jumalasta, tulevaisuuden toivosta, ihmiarvoisesta elämästä. Varas on päässyt varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan. Jeesus on tullut antamaan yltäkylläisen elämän. Me emme saa pihdata tätä hyvyyttä, se kuuluu koko maailmalle.

Seurakunnan kautta Herramme haluaa halata ja suudella koko maailmaa ja vetää kaikki Hänen ihanuutensa osallisuuteen. Tässä olen, Herra, lähetä minut, varusta, vahvista ja innosta!

Mainokset

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

6 thoughts on “Kansalle eurovisiosuudelmia

 1. Jep, sirkushuveihin lisäisin sekä itselääkinnän että virallisen lääkinnän, psyykenlääkkeitä vaan kaikille että kestetään. Tää maailmanmeno on täysin järjetöntä.

  Tykkää

 2. Nimenomaan ”varusta, vahvista ja innosta!”, koska omin voimin se on ihan toivotonta. Elämme rankkoja aikoja, mutta näinhän se on kirjoitettu. Toipumista Sinulle Jumalan rauhassa ja levossa toivottelee aivoinfarktipotilas.

  Tykkää

 3. 😀 Heikki! On ollut orpoa ilman sinua, olipa ihana yllätys tämä paluusi. Asiaa kirjoitat, mutta muista toipua rauhassa ja Jumalan hyvässä hoidossa.
  Siunausta, voimia ja varjelusta!

  Tykkää

 4. Mitä vikaa on psyykenlääkkeissä? Jos on korkea verenpaine, niin siihen määrätään lääkettä. Miksei voi syödä lääkkeitä mielen ”järkkyessä”? Ihmettelen tätä yleistä ajattelutapaa hengellisissä piireissä.

  Tykkää

 5. En ole enääkäynyt seurakunnassa aikoihin Kun menin rukoiltavaksi se tulkittiin että olin taas langennu juomaan.Jos söin kolmiolääkkeitä olin narkomaani vaikka olen syöny niitä 40 vuotta ahdistukseen ja unettomuuteen, Yksi vankimmista kävi kotonakin iskeen nyrkkiä pöytään kun puhuin uskon asioista kiian tietävästi vaikka olin niin pahasti saatanan koukuiiama. Nyt rukoillaan vaimon kans öljyä astioihin tassä kuivassa kristiyyssä suomessa jossa usko on tarkkaan kaavotettu ja paperille piirretty. ei OLE TOISEN AUTTAJAKSI SEURAKUNNASTA JOKA EI PYSTY PITÄÄN OMISTAANKAAN HUOLTA

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s