Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Lento Havannaan

Jätä kommentti

Meitä on petetty! Tämä täytyy olla lentofirman temppu saada kone täyteen! 12 tuntia ja sama takaisin tyhjän kanssa! Toimittajat olivat nyreissään. SE paikka oli tyhjä koko kirotun lennon, he kirosivat. Syystäkin.

En malta olla miettimättä muita ja vielä vaarallisempia petoksia universumissamme. Kuinka moni kirkko pettää kuulijansa puhumalla jumalasta ilman Jeesusta, opettamalla etiikkaa ja moraalia ilman Raamattua, rukoilemalla liturgiaa ilman sydämen ylistystä Jumalaa kohtaan.

SE paikka on tyhjä. Hän ei koskaan tullut paikalle tai lähti pois hyvän sään aikaan, Hän eli Pyhä Henki. Ei siis ihme, että ihmeitä ei tapahdu ja vähitellen lennot peruutetaan eli kirkkoja myydään tai vuokrataan muille, koska turhautuneet ihmiset hakeutuvat sinne, missä Hän on omalla paikallaan ja pääsee vapaasti toimimaan armoa ja armolahjoja jakaen. Kikkailulla ja tempuilla voivat lentokoneet täyttyä, mutta kirkot eivät.

Mainokset

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

Kommentoi

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.