Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Älä pihtaa Jumalan hyvyyttä

Jätä kommentti

Uskovaisten kanssa on hankalaa olla. Ne on niin toispuoleisia eli irti maasta. Ne puhuu ihan eri kieltäkin kuin tavikset. On kiusallista päästä samalle aaltopituudelle sellaisten kanssa, joiden sanavarasto menee yli pilvien. Aina saa varoa myös sitä, ettei puhu niille loukkaavasti tai jotenkin epäpyhästi. Naamasta näkyy jo kauas hartaat rypyt ja silmistä loistaa tulikivi….

Hei, mikä juttu tää on? Joku hippi juoksee kaduilla ja rukoilee sudenkorentoja terveiksi. Espalla muutamat tyypit etsivät sairaita ihmisiä ja haluavat rukoilla heille terveyttä. Ja Kampissa kuulemma saa ilmaista kahvia ja hartiahierontaa. Ja mikä tuo kyltti on: ilmaista rukousta…. Pitäisikö kokeilla, onhan mulla näitä juttuja, eikä tarvitse kirkkoa hakea! Niin ja mä kuulin kaverista, joka lenkillä rukoili koiran puolesta. Fb: ssa muan väitti, että Jumala haluaa parantaa kipeitä korvia…ja pari ilmoitti saaneensa avun. 

Pitääpä tarkistaa tämä suhde noihin uskovaisiin. Tai ainakin siihen Jeesukseen, josta he puhuvat selkokielellä ja myös tekevät niitä tekoja, joita se Jeesuskin teki. Kyllä mä muistan, rippikoulussa oli niistä puhetta ja kavereitten kanssa silloin pähkäiltiin, vieläköhän tuollaisia Jeesukseen uskovia on olemassa. Niillä taitaa olla hyvä Jumala, joka puhuu ymmärrettävää kieltä.

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.