Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Miten ihmeessä

2 kommenttia

Miten ihmeessä saisimme kristityt yhdessä liikkeelle viemään Jumalan rakkautta ja pyhyyttä kaikkialle, niin että Jumalan vanhurskas kunnia täyttäisi maan?

Se on IHME!

Pyhä Henki saa tään ihmeen aikaan, mutta ei väkisin, vaan siellä, missä Hän on tervetullut ja Häntä kuunnellaan. Tällaisen ihmeen merkkejä on jo ilmassa. Rajoja ylitetään, Jordanin rannalle ei jäädä riitelemään veden määrästä tai kenelle kalat kuuluvat. Yhdessä lähdetään valloittamaan luvattua maata vihollisia pelkäämättä.

Taivaskin murtautuu maan päälle heidän kauttaan. Taivas eli Jumalan kuinkuus, hallintavalta, joka on vanhurskautta, rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä. Jeesuksen ja apostolien teot jatkuvat uudella teholla. Jeesuksen antamalla auktoriteetilla ja Hengen voimalla ihmisiä pelastuu, paranee ja vapautuu. 

Jeesus itse näytti mallia, miten elää kuninkuuden elämää luvatussa maassa Jumalan yhteydessä. Ja miten elää Jumalan läsnäolossa, niin että Hänen rakkautensa ikään kuin kyllästää ihmisen ja tuo rakkaus tihkuu ulos kaikkialle, mihin Jumalan ihminen astuu. Jumalan Pyhän Hengen temppeleinä ihmisistä tulee Jumalan kohtaamisen paikkoja osuuskaupan kassajonossa, bussin penkillä, lenkkipolulla, uimahallin saunassa ja muissa mitä ihmeellisimmissä paikoissa. 

Kaikki onkin ihmettä, jonka Herra saa aikaan, mutta johon Hän etsii ihmisiä nytkin. Rukoilkaa elon Herraa, että Hän lähettäisi työntekijöitä pelloilleen, sillä eloa on paljon, mutta työntekijöitä vähän. Pellot ja ihmeet odottavat. Mitä sinä odotat? Miksi ihmeessä seisot siinä vielä joutilaana? Ihmettelyt ihmeeksi Ja elämä menoksi!

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

2 thoughts on “Miten ihmeessä

 1. Paavalin kirjettä filippiläisille olisi hyvä lukea, aina välillä, se on ihana. Ensimmäisen luvun 18 je sopii tähän Heikin tärkeään tekstiin mainiosti.
  Miksi me olemme niin ahtaita ettemme voi nähdä esim. jonkun ”säätiön” vihittyä piispaa veljenä? Kysyn vaan ottamatta sen enmpää taas kohuun, joihin olen lopen kyllästynyt, kantaa.
  Voi kun me oikein sisäistäsimme kukin kohdallamme /esim.) tämän Paavalin sanoman filippiläisille:” Rukoilen myös, että teidän rakkautenne kasvaisi ja yltäisi yhä parempaan ymmärrykseen ja harkintaan, niin että osaisitte erottaa, mikä on tärkeää, säilyisitte puhtaina ja moitteettomina odottaessanne Kristuksen päivää. JA tuottaisitte Jumalan kunniaksi ja kiitokseksi RUNSAIN MITOIN HYVÄÄ HEDELMÄÄ, jonka saa aikaan JEESUS KRISTUS!

  Voi olla etten ihan ole nyt ”terässä” mutta tärkeää on tämäkin?
  Kiitos Heikki, siunausta viikonloppuusi, hyvä veli 🙂 !

  Tykkää

  • Kiitos, Tuulikki, siunausta myös sinulle. Elämme hämmentäviä aikoja, jossa rakkautta koetellaan. Olemme silti rakkauden Jumalan palveluksessa. Heikki

   Lähetetty iPadista

   Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.