Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Liikelounaalla Jumalan kanssa

4 kommenttia

Minua alkoi kiehtoa ajatus työtoveruudesta Jumalan kanssa. Tämähän on Raamatun mukaistakin. Jeesus ei kutsu omiaan palvelijoiksi, vaan ystäviksi. Paavali puhuu Jumalan työtoveruudesta. Lisäksi Paavali puhuu Pyhästä Hengestä, joka ilmoittaa meille Jumalan salaisuuksia. Melkoista työtoveruutta Jumalan kuninkuudessa eli valtakunnassa!

Siispä liikelounaalle Jumalan kanssa, joka muuten sattuu olemaan samalla meidän isämme, perheyhtiön johtaja. Hän luottaa meihin, lapsiinsa ja jakaa kanssamme yhtiölle tärkeitä asioita, mutta myös perheelle tärkeitä asioita: kaikkien menestystä ja hyvinvointia.

Minulla varmaan on oma agendakin. Toivottavasti ei pelkkä kauppalista, joka toistuu joka lounaalla. Sitäkin varmaan, mutta lounaalla voi myös haaveilla, unelmoida, kertoa toiveistaan, pettymyksistään, huonoista ja hyvistä päivistä, suunnitelmista bisneksen tulevaisuuden suhteen ja omasta osuudesta siihen.

Jumalalla on oma agendansa ideoineen ja toiveineen. Hän esittelee haasteet ja ehdottelee minulle osuuttani niihin. Hän rohkaisee tarttumaan hurjiinkin ideoihinsa ja lupaa kaiken tukensa uskallusta vaativiin tehtäviin. Hän muistuttaa menneistä onnistumisista, yhteisistä iloista ja selvityistä itkuista, jotka ovat kääntyneet voitoksi. Hän kertoo firman varallisuudesta, joka ei lopu. Hän kuvailee innostuneena ja innostaen, miten vain taivas voi olla rajana liiketoiminnan menestymisellä. Vastavoimistakin keskustellaan, mutta ei pelolla, vaan muistaen niiden konkurssikypsän tilanteen.

Tämä kaikki jälkiruuan aikana!

Sitä ennen on käsitelty oman elämän hyvinvointiin liittyvät jutut. Oikeastaan ne käsiteltiin jo pääruokaa odotellessa, viinilasin ja leipäpalan kanssa. Terveydeksi! Ja Isä nostaa maljan katsoen silmiin rakastavasti, kiintyneenä ja rohkaisten: olet rakas lapseni, pidän sinusta ja iloitsen siitä, että olet lapseni, ystäväni ja kanssani töissä samassa perheyhtiössä.

Minäkin iloitsen tästä yhteydestä. Olen ylpeä isästäni ja iloitsen suuresta perheestä, johon saan kuulua. 

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

4 thoughts on “Liikelounaalla Jumalan kanssa

  1. Kiitos! Ja aamen! ❤

    Tykkää

  2. On hienoa olla Isän turvallisissa käsissä, hoidossa ja huolenpidossa. Enemmän Hänen kanssaan, Häneen katsoen, kuin itseen ja vaikeuksiin, sairauksiin ym tuijottaen. Iloitaan tästä yhteydestä , ylistys Isälle, Pojalle ja Pyhälle Hengelle.

    Tykkää

  3. ja pappa betalar 🙂

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.