Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

2

Jätä kommentti

Aivan mieletön luku! Kuinka paljon onkaan kaksia asioita vaikkapa ihmisessä: kaksi kättä, jalkaa, silmää, korvaa, sierainta, peukaloa, keuhkoa.  Yhdellä pärjää huonommin.

Eikä ollut ihmisen hyvä olla yksin. Kaveri luotiin miehelle. Ja edelleen kaksi muodostaa virallisen avioliiton. Moniavioisuus ei ole vielä lailla hyväksytty, vaikka…no olkoon…

Sitten on sanontoja: Yhdellä kädellä on vaikea taputtaa. Kaksin aina kaunehimpi. Kahdestaan. Kahdenkesken.

Kahdenkesken!

Kahdenkesken puhutaan salaisuuksia, joita ei jaella kolmenkesken. Kahdenkesken ollaan tosi lähellä. Kahdenkesken on turvallista ja lämmintä. Kahdenkesken  on voimaa.

Jeesus antaa vahvan lupauksen: mitä tahansa asiaa kaksi teistä yhdessä sopien maan päällä rukoilee, sen he saavat minun Isältäni, joka on taivaissa. ( Matteus 18:19).

Jeesus vietti paljon aikaa kahdenkesken Isän kanssa. Ja se näkyi Hänen teoissaan ja kuului Hänen sanoissaan. Jumalan valtakunta marssi Hänen kauttaan kaikkialle, minne Hän meni: sairaudetkaan, eivätkä kuolemat voineet pysäyttää Jumalan valtakunnan etenemistä. Jeesus lähetti opetuslapsiaan kaksin tekemään Jumalan valtakuntaa tunnetuksi.

Jumala, Kolmiyhteinen loi meidät yhteyteensä, jotta keskustelisimme Hänen kanssaan, tekisimme töitä Hänen kanssaan, jakaisimme elämämme ja ikuisuutemme Hänen kanssaan. Siis Hänen kanssaan, yhdessä, yhteistyössä, yhteydessä. Läheinen yhteys Jumalaan on voiman lähteemme. Jeesus ei jätä meitä koskaan yksin, vaan on kanssamme Pyhän Henkensä kautta. Jumala on Pyhä, Jeesus on Pyhä ja Henki on Pyhä. Mekin olemme Pyhiä Kristuksessa. Meillä on siis sama sukunimi. Sama DNA. Tämä yhteys poikii sitten yhteyttä eri suuntiin, koska yhteys on verkostoituva tekijä. Ja yhteydessä voima kasvaa.

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.