Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Toivota Pyhä Henki tervetulleeksi

Jätä kommentti

Hän on parasta, mitä sinulle voi tapahtua. Hän on samalla voimakas kuin leijona, samalla herkkä kuin perhonen. Hän on virvoittava lounatuuli, puut lehdistä ja kuivista oksista puistava syysmyrsky. Hän on rakkauden ja säälin kyynel silmissäsi, riemun nauru ja ilon hymy suussasi. Hän on ylistystanssi, työn marssiaskel ja askel lähimmäisennrinnalla. Ja paljon muuta, ihmeellistä, koska Hän on ihmeiden arkkitehti, luovuuden mestari.

ihmistuntijana Hän tietää, millaisia luonnon ja armolahjoja itsekullekin jakaa. Lohduttajana Hän osaa olla vierellä hiljaa hyväillen tai vahvasti hieroen, kuunnellen ja nevoa antaen. Viisaana opettajana Hän tietää, millä tavalla saa viestinsä perille ihmissydämen monimutkaiseen ajatusmaailmaan. Huutamatta, räyhäämättä, ivaamatta, pelottelematta, uhkailematta, väheksymättä, aliarvioimatta! 

Hän kertoo Jumalan salaisuuksia, vieden näin läheiseen työyhteyteen Herran kanssa, sisäpiiriin, päämajaan, pomon rinnalle, pomon lapsena ja perheyhtiön arvostettuna jäsenenä. Hän johdattaa tekemään töitä Jumalan kuninkuuden arvovallassa ja voimassa. Hänen kanssaan työ ja lepo rytmittyvät tasapainoisesti. Jumalan tiimi nauttii niin iltanuotion rauhasta kuin kiireisen päivän hektisyydestä. niin juhlapäivällisestä kuin paaston ajasta, leivästä ja viinistä, vedestä ja korpusta.

Ja mikä parasta, Pyhän Hengen yhteydessä ihminen alkaa ymmärtää Isän Jumalan ääretöntä rakkautta ja Jeesuksen Kristuksen avaraa armoa. Älä siis pelkää Häntä, Jumaluuden kolmatta Persoonaa, Ystävääsi, Jumalan lahjaa. Anna Hänen tuntea olevansa tervetullut elämääsi, niin Hän tulee syli täynnä Taivaan lahjoja. Hän, rakas Pyhä Henki!

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.