Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Kristityt herätyksen esteenä

5 kommenttia

Älä viitsi. Tuo syyllistää. Et voi olla tosissasi. Nyt menet liian pitkälle. Jumala antaa herätyksen, kun ja jos niin haluaa. Että niin!

Raamatun mukaan Jumala haluaa, että kaikki pelastuisivat. Ja silti moni ihminen kulkee ilman Jeesusta ja siis ilman pelastusta. Kaikkien pelastusta haluava Jumala on siis loogisesti herätyksen takana. Mutta herätystä ei aina näy, ihmisiä ei tule runsain määrin uskoon. Ja me syytämme…alitajuisesti Jumalaa rukoilemalla herätystä, jonka Hän kyllä haluaa antaa, mutta jonka esteenä saattaakin olla uskovien oma asenne, kylmyys, rakkaudettomuus, epäusko, riita, eriseuraisuus, eripuraisuus, syntielämä….

Hei, ihan tosissaan! Jumala haluaa hyvää, uudistusta ja herätystä, ihmisiä uskoon ja Jeesuksen seuraan…ja lopulta Taivaaseen. Hän haluaa antaa jo nyt Taivasta ihmisten sydämiin ja maan päälle. Esteenä on tietysti sielujen vihollinen, mutta emme saa paeta hänen selkänsä taakse, emmekä myöskään Jumalan selän taakse piiloon ja vastuuttomuuteen.

Tämä loukkaa montaa ihmistä, mutta tahdon siitä huolimatta herätellä meitä vastuuseen omasta osuudestamme rukoilla ja sanoa Herralle, tässä olen, lähetä minut, ota käyttöösi. Kaikki varusteet ovat olemassa, meidän tulee ottaa ne uskossa vastaan, kääriä hihat ja lähteä hommiin. 

Saamme olla sekä Jumalan lapsia että työtovereita. Hän antaa herätyksen, kun Hän näkee, että Hänen omansa ovat valmiit työtoveruuteen Hänen kanssaan.

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

5 thoughts on “Kristityt herätyksen esteenä

 1. ”Kun hänen omansa ovat valmiit työtoveruuteen Hänen kanssaan…”, kirjoitat. Juuri tätä olemme mieheni kanssa viime aikoina pohtineet ja juuttuneet sen esille ”huutamiseen”. On hikihatussa herätyksen rukoilemista. Hyvä niin. Kuuntelemmeko, mitä Jumala vastaa? Jospa Hän haluaisi meidän ensin heräävän itse hylkäämään kylmyys, rakkaudettomuus, eriseuraisuus, jopa syntielämä? Kovaa puhetta?

  Tykkää

  • Sinulla on upeita kommentteja. Olette miehesi kanssa ajattelemassa juuri oikeita asioita: herätys ja uudistus lähtee levosta Jumalan yhteydessä, silloin Hän pääsee muuttamaan ja ne muutokset, jotka Hän saa aikaan, ne juuri alkavat muuttaa maailmaa. Heikki

   Lähetetty iPadista

   Tykkää

 2. Meidän uskovien, kristittyjen on käytävä parannuksentekoon!!

  Tarvitsemme uudelleenevankeliointia kristittyjen keskuudessa, etteivät valitutkin eksyisi, tuo kaikki, josta kirjoitit on syntiä, sielumme tarvitsevat puhdistuskuuria, eli meidän tulisi alistua Jeesuksen ristin juurelle Pyhän Hengen tutkittaviksi, jotta Jumala voisi puhdistaa ja valmistaa meidät herätykseen, pukeutuen Hänen voimaansa . . .

  ”Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan muuttukaa, uudistukaa mieleltänne, niin että osaatte arvioida, mikä on Jumalan tahto, mikä on hyvää, hänen mielensä mukaista ja täydellistä.” Room. 12:2

  Tämän Raamatun jakeen sisältö kutsuukin ihan jokapäiväiseen tutkisteluun, Pyhä Henki vyöttää sitten voimaan . . Jumala kuulee rukouksemme ja haluaa muuttaa meitä!!

  Tykkää

 3. Minä ajattelen, että Jumala on jo antanut herätyksen, Hän tuli ja heräsi kuolleista ja meidän tuli ja tulee herätä tuohon uskomattomaan asiaan, että meillä on elävä Jumala. Herätys tuli ja nyt olisi pysyttävä valveilla ja öljyllä varustettuna rukoilemassa ja tekemässä työtä Herralle.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.