Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Let my people glow

2 kommenttia

Jumalan kansa saa hehkua. Jumalan kanssa saa hehkua, sillä Hänen kanssaan ollaan Hänen kirkkaudessaan, joka on täynnä hyvyyttä ja rakkautta. Entäs se pyhyys? Sehän pitää meidät sopivasti nöyrinä, hiljaisina ja katseet hurskaasti alas luotuina.

Suomen kielessä luodaan monta asiaa, milloin lunta, milloin katseita, milloin taas jotain uutta. Jumala- suhteessamme olisi aika luoda jotain tuoretta, vaikkapa ystävyyttä Jumalan kanssa, josta nousee ilo ja sydämen hehku. Saada olla Jeesuksen ystävä on mahtava asia. Mitä enemmän sitä pysähtyy miettimään, sitä enemmän syttyy sydän palamaan. Tuo palo, rakkauden passio saa posket punaisiksi ja koko olemuksen hehkumaan. Eikä se ole rikinkatkuista helvetin hehkua. Synti on sovitettu, saatana on voitettu, Jumalan Isän aarrekammion ovet ovat lapsille auki. Mitä tarvitsemme, on jo valmiina meitä varten.

Jumalan kansa on vapautettu iloon ja sillä on oikeus näyttää se ulospäin. Joku jopa tanssii ilosta. Hiljaisemmilla on hiljaisempia tapoja, mutta sydämen ilo on sama. Hehkuva ilo on myös väkevä voima, joka saa ihmisen ylittämään mukavuusalueitaan ja lähtemään Jumalan johdatuksessa viemään Hänen kuninkuuttaan eteenpäin. Let my people glow muuttuu toiminnaksi, let my people go; kun annamme itsemme hehkua Jumala- suhteessa, niin silloin meidät päästetään irti, me menemme kertomaan Jumalasta.

Antaa maailman hehkutella omiaan, me hehkumme Jumalan ikuista todellisuutta.

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

2 thoughts on “Let my people glow

  1. Synnin sovitus
    sytyttää sydämiä
    vapauttaa iloon

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.