Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Parantajan palveluksessa

3 kommenttia

Katson netistä, miten ihmiset kulkevat kaduilla ja parantavat sairaita Jeesuksen nimessä. He yksinkertaisesti laittavat kätensä sairaitten päälle ja käskevät kipua poistumaan, sairautta väistymään, jalkaa pitenemään. Raamatun ohjeen mukaan. Jeesuksen malliin. Ja ihmeitä tapahtuu ja ihmiset ovat ihmeissään. Iloisiakin tietysti! Kuka ei olisi, kun Jumala koskettaa parantaen!

Itseäni tuo innostaa. Olen sitä kokeillutkin, tosin laihoin tuloksin. Aionko antaa periksi? En, vaan rukoilen lisää ja opetan tätä muillekin. Joskus tulee tiedon sana eli selkeä viesti tietystä sairaudesta ja sitten rukoillaan sen puolesta, käsketään sitä poistumaan…ja hyviä tuloksia tulee yllätykseksi. Mutta eihän sen pitäisi olla yllätys, koska siinä toimitaan Jeesuksen nimessä, Parantajan palveluksessa.

Jotkut eivät tästä pidä. Varsinkin uskonnolliset ihmiset ovat varuillaan ja varoittavat menemästä liian pitkälle. Pitäisi kuulemma jättää sairaat Jumalan haltuun ja Hän sitten parantaa, jos hyväksi näkee. Mutta, kun Jeesus käski parantaa sairaat, ei vain rukoilla heidän puolestaan tai jättää Herran haltuun. Siksi aion jatkaa. Rukoillen johdatusta, voimaa ja Pyhän Hengen varustavaa läsnäoloa.

Parantajan palveluksessa. Hänen sanalleen kuuliaisena. Kehotan muitakin mukaan. Maailmalla on oikeus kuulla, nähdä ja kokea ilosanoman voima, Jumalan kuninkuuden hyvä kosketus. Tätä teki Jeesus ja monet lähtivät Hänen seuraansa. Ja vaikka eivät lähtisikään, silti Jumala rakastaa heitä jokaista ja haluaa kaikille hyvää.

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

3 thoughts on “Parantajan palveluksessa

  1. Hyvän kosketus
    Parantajan palvelus
    Hengen varustus

    Tykkää

  2. Teot vahvistavat uskoa Jeesuksen pelastavaan voimaan. Toki sairaiden parantuminenkin. Ihanaa! Mutta myös laupeudenteot.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.