Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Relaa rakkaudessa

2 kommenttia

Jumalaa täytyy rakastaa. Ei, vaan anna Jumalan ensin rakastaa sinua, sen jälkeen et voi olla rakastamatta Häntä.

Jumalaa täytyy rukoilla pitkään ja hartaasti. Miten niin täytyy? Kun tajuaa, miten ihastunut Hän on kuulemaan äänesi ja mielipiteesi, tulee rukouksesta levollista ja hoitavaa keskustelua.

Jeesuksesta täytyy todistaa. Miksi ihmeessä? Mitä enemmän tutustuu Hänen valloittavaan persoonaansa, sitä enemmän ihastuu Häneen ja ihan huomaamattaan kertoo Hänestä muillekin. Hänen läheisyytensä alkaa vaikuttaa muutenkin teoissa ja asenteissa.

Raamattuakin täytyisi lukea. Kun alkaa samaistua vaikkapa Markuksen evankeliumin ihmisiin ja ihmeisiin, niin lukemisesta tulee seikkailu, jossa on itsekin mukana.

Uskovaisuus on sitten niin raskasta, tie on kaita ja syyllisyys pelottaa. Kyllä uskovaisuudesta helposti saa hankalan, jos se perustuu täytyy- sanalle. Pyhä Henki haluaa avata silmämme näkemään Jumalan hyvyyttä, jonka varassa voi levätä. Tuo rakkaus antaa terveen kasvupohjan. Armon varaan rakennettu parannus ja kilvoitus onkin elämänmakuista Jeesuksen seuraamista, jossa sopivin välein levätään keitaalla jakamassa leipää ja viiniä….ja relataan rakkaudellisessa seurassa koko matka.

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

2 thoughts on “Relaa rakkaudessa

  1. Tulipa mieleeni kaunis laulu jossa Tapio Rautavaara laulaa: ”Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa ja lentää siivin valkein niinkuin joutsen” eli, ei sen aina täydy virsikään olla. 😉

    Tykkää

  2. Jatkan Tuulikin laulusta….ja kun oivaltaa, että uskossaan SAA kulkea rukoillen ja olla kuin etiopialainen hoviherra;jatkaa matkaansa iloiten, jää nuo matomatkamiesmaan maneerit kyydistä.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.