Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Kell esteenä on…

3 kommenttia

Jumala on parempi kuin koskaan arvaammekaan. Lue vaikka Raamatusta, mitä Jeesus teki ja puhui ja mitä Hän käski seuraajiaan tekemään. Ongelmana on esteemme, joita löytyy:

– alitajunnassa, joka helposti keskittyy syyttämään meitä huonoudestamme ja arvottomuudestamme näin pimentäen Jumalan tarjoaman armon

– väärästä opetuksesta, jonka mukaan mm ihmeitten aika on ohi ja ihmeitä tapahtuu vähän niin kuin vahingossa, kun Jumalan ote lipsuu ja Hän katsoo läpi sormien jonkin harvan kohdalla

– kokemuksista, joissa Jumalan hyvyys on tuntunut marssivan ohi liian monta kertaa ja niinpä olemme rakentaneet opin silmänsä sulkevasta pikkujumalasta, joka ei ole kiinnostunut ainakaan minusta

– vihollisen vaikutuksesta; hän ei näet siedä sitä, että uskomme Jumalan todella sanoneen meille lujia lupauksia, jotka ovat todet ja toimivat

Nyt on korkea aika vaihtaa ajatuksia Raamatun mukaisiksi. Sieltä löytyy lupauksia elämästä, yltäkylläisyydestä, hyvinvoinnista, ylivuotavista maljoista, sovinnosta, vapaudesta…jopa menestyksestä. Mene ja lue, usko ja omista! Jumalan hyvyys ei käyttämällä lopu, sitä on sinulle ja jokaiselle, joka Herraa etsii ja odottaa.

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

3 thoughts on “Kell esteenä on…

 1. Tämä on minun vaihtoehtoni Heikin antamista: ”kokemuksista, joissa Jumalan hyvyys on tuntunut marssivan ohi liian monta kertaa ja niinpä olemme rakentaneet opin silmänsä sulkevasta pikkujumalasta, joka ei ole kiinnostunut ainakaan minusta”
  Herra, päästä minut esteestäni!

  Tykkää

 2. Liityn Juhan rukoukseen!

  Yksi este on varmaankin myös se ns. kuollut usko. Jaakobin kirjeessä siitä puhutaan. Luin taannoin Laestadiuksen heränneen siihen,että hänen uskonsa olikin jossakin vaiheessa tätä kuollutta uskoa, sellaista joka on opissa ja rakenteissa kiinni, mutta ei uskalla ottaa Pyhältä Hengeltä elämää vastaan.
  Vaikea aihe ja jotakin sellaista, mistä ei haluaisi ketään, ei itseäänkään ,syyllistää, vaan rukoilla vain,että Tule Pyhä Henki, eläväksi uskossa tekevä.Aamen.

  Tykkää

 3. Kukin puhuu omista kokemuksistaan, niin minäkin.
  Job 36. 5: Katso, Jumala on voimallinen mutta ei halveksi ketään. Hänen ymmärryksensä voima on väkevä. 15. Kurjan Jumala pelastaa hänen kurjuutensa kautta ja avaa hänen korvansa ahdingon aikana! 26. Jumala on suuri, emmekä me häntä käsitä….
  Jumala puhuu tavalla ja toisella, avaa korvat kuuleviksi, silmät näkeviksi ja antaa uskon ihmeellisen armolahjan! Tekee ihmisestä Pyhän Henkensä asuinsijan ja takaa Elämän Hänessä ja Hänen luonaan nyt ja iankaikkisesti. Hyvä on Herra! Ylistys, kunnia ja kiitos Kaikkivaltiaalle Isälle, Pojalle ja Pyhälle Hengelle nyt ja aina!

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.