Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Maitovaralla?

1 kommentti

Ei, kun täyteen, niin että läikkyy yli lautaselle ja menköön vaikka liinallekin! Tämä on se asenne, jota uskomme tarvitsee. Hengellisesti!

Ei kannata tyytyä puoleen kahvikupilliseen, kun voi saada täyden ja enemmänkin. Tilkka riittää kuvaa liian usein asennettamme myös uskon asioitten suhteen. Eihän nyt minulle! Mikä minä olen! Paras pysytellä pienellä paikalla ja muiden selän takana, varjossa, piilossa. Piilopirttiuskovaisuudesta voi tulla esiin, ihmisten ilmoille. Kaapista voi kömpiä ulos rohkeasti liputtamaan Jeesuksen puolesta. Ja itsensä vähättelystä voi sanoutua irti luottamalla siihen, että jokainen ihminen on luotu arvokkaaksi Jumalan kuvaksi. Itsensä mitätöiminen näet johtaa helposti Jumalan mitätöimiseen ja Hänen antamiensa talenttien piilottamiseen.

Raamatusta löydämme kuvan Jumalasta, joka on rikas antaja, joka lupaa yltäkylläisen elämä, täyttää kaikki tarpeemme. Hän on superlatiivien Jumala.  Uuden luoja, mahdottomuuksien tekijä. Ihmeitten aikaansaaja.

Hänen seurassaan minun maljani on ylitsevuotava. Eli menee yli laitojen, läikkyy tasetille ja pöytäliinallekin. Hän antaa, niin että meillä on mistä jakaa toisillekin. Me rakastamme, sillä Hän on ensin rakastanut meitä.

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

One thought on “Maitovaralla?

  1. Olla rohkea rukouksessa, pyytää paljon ja myös luottaa vastaukseen. Olen ”kantanut” muita Isän eteen, pyytänyt uskoontuloa, vauvoja, töitä, opiskelupaikkoja. Ja kyllä Isä siunaa 🙂 Onhan Hän niin luvannut.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.