Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Armo on voimasana

Jätä kommentti

Armo saa hyvälle mielelle. Armo on kuin hyvä ystävä, joka sulkee kylmenneet sylinsä lämpöön ja suutelee sammakotkin kuninkaallisiksi. Hän, siis armo on tuhlaajapojan isä, joka järjestelee pitoja, vaatteita ja sormuksia hulttiopojalle kuuntelematta tämän säälittävää valitusta huonoista valinnoistaan. 

Hän myös koskettaa spitalista pelkäämättä taudin tarttumista, ottaa riskejä syödessään niiden kanssa, joita monet nimenomaan uskonnolliset halveksivat ja parantaa kaikki, jotka tulivat hakemaan apua, kyselemättä heidän motiivejaan tai taustojaan.

Lopulta Hän antautui Häntä vihaavien käsiin, ruoskaan ja ristiin. 

Hän, armo teki eläessään hyvää ja kuollessaan kantoi syntimme ja sairautemme. Vain armo pystyy tällaiseen. Armo on saatanaa voimakkaampi ja syntiä vahvempi. Armo kirkastaa Jumalan rakkauden ja tuo tullessaan vapauden. Armon ilmapiirissä on helppo hengittää. Armo on Jumalan arvomaailma. Jumala on täynnä armoa ja totuutta. Armo on totuus Jumalan rakkaudesta ja ihmisen syntisyydestä. Armo vetää parannukseen eli mielenmuutokseen, joka johtaa muutokseen niin yksilön kuin yhteisön elämässä. Ja lopulta Jumalan armo Jeesuksessa Kristuksessa kantaa Jumalan ikuiseen läsnäoloon.

Mikä voisi olla armoa suurempi?

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.