Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Oikeassa valossa – syvällisehköä viisastelua 4

9 kommenttia

DSC_2943

Aurinko oli laskemaisillaan. Jahtasin kameralla muurahaisia, mutta pitihän ohdakepalloista ottaa kuva ihan ilman ötököitäkin. Poikkeuksellisesti käytin salamaa kuvatessani. Vasta myöhemmin huomasin, että ohdakkeissa oli hämähäkinverkkoja.

Hämähäkinverkkoja oli vaikeaa nähdä hämärässä. Ne näkyivät vasta oikeassa valossa.

9 thoughts on “Oikeassa valossa – syvällisehköä viisastelua 4

 1. ” Hämähäkinverkkoja oli vaikeaa nähdä hämärässä. Ne näkyivät vasta o i k e a s s a v a l o s s a.”

  Vaikka hämähäkitkin suorittavay Luojan luomina omaa tärkeää tehtäväänsä luomakunnan tasapainon yllpitämiseksi, niin, anteeksi hämähäkit:

  ” He pysyvät lujina pahoissa aikeissaan, he kehuvat, kuinka he virittävät p a u l o j a, he sanovat: ”Kuka ne näkee?” (Ps. 64:6)

  Liked by 1 henkilö

 2. Syvällisehköä tämäkin:

  Oikea valo ei ole välttämättä se, missä omat silmät näkevät.

  Liked by 1 henkilö

 3. Tämä on ollut hyvä aamu: puhutteleva tekstisi ja tyttären kanssa kävimme Ikean 1 euron runsaalla aamupalalla (tarjouksessa , yleensä on 2 e ).
  Katselin illalla Netflixsistä elokuvan, jossa oli teemana ihmisten riita siitä, kuka saa rakastaa ja kasvattaa pientä poikaa. Toinen äiti oli hänet synnyttänyt ja toinen pitänyt huolta ja kasvattanut. Repivien käänteiden jälkeen toinen äideistä sai tahtonsa läpi ja toinen jäi ikävöimään, kunnes se toinen huomasi, että lapsi ja hän itsekin tarvitsevat sitä toistakin äitiä ja hän ehdotti yhteistyötä. Kasvattajaäiti ja biologinen äiti laittoivat voimavaransa yhteen. Äitejä yhdisti rakkaus lapseen ja näky lapsen hyvästä.
  No, tämä Hollywood- leffa päättyi Jesajan kirjan 11. luvun 6. jakeen lauseseen :Silloin susi asuu karitsan kanssa, ja pantteri makaa vohlan vieressä; vasikka ja nuori leijona ja syöttöhärkä ovat yhdessä, ja pieni poikanen niitä paimentaa.

  Luin aamulla elokuvan loppulauseen innoittamana tuon Jesajan luvun 11 ja siinä on minusta Valkeutta – Valoa.

  1.Mutta Iisain kannosta puhkeaa virpi, ja vesa versoo hänen
  juuristansa.
  2. Ja hänen päällänsä lepää Herran Henki, viisauden ja ymmärryksen henki, neuvon ja voiman henki, tiedon ja Herran pelon henki.
  3. Hän halajaa Herran pelkoa; ei hän tuomitse silmän näöltä eikä jaa oikeutta korvan kuulolta,
  4. vaan tuomitsee vaivaiset vanhurskaasti ja jakaa oikein oikeutta maan nöyrille; suunsa sauvalla hän lyö maata, surmaa jumalattomat huultensa henkäyksellä.
  5. Vanhurskaus on hänen kupeittensa vyö ja totuus hänen lanteittensa side.
  6. Silloin susi asuu karitsan kanssa, ja pantteri makaa vohlan vieressä; vasikka ja nuori leijona ja syöttöhärkä ovat yhdessä, ja pieni poikanen niitä paimentaa.
  7. Lehmä ja karhu käyvät laitumella, niiden vasikat ja pennut yhdessä makaavat, ja jalopeura syö rehua kuin raavas.
  8. Imeväinen leikittelee kyykäärmeen kololla, ja vieroitettu kurottaa kätensä myrkkyliskon luolaan.
  9. Ei missään minun pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa, sillä maa on täynnä Herran tuntemusta, niinkuin vedet peittävät meren.

  Liked by 2 people

  • Virpi! Tämä on NIIN ihana, oi että, ja tapahtuu varmasti koska se on RAAMATTUUN kirjoitettu. Eiköhän tässä puhuta tuhatvuotisesta valtakunnasta. Ja tietysti Herrastamme Jeesuksesta Kristuksesta. Ihana toivon näköala josta jo nyt säteilee rauhaa – tännekin rauhattomuuteen.
   ”Vaan tuomitsee vaivaiset(kin) vanhurskaasti ja jakaa Oikeutta maan Nöyrille..!
   Ei Missään Minun Pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa, Sillä Maa On Täynnä Herran tuntemusta, niin kuin vedet peittävät meren!”
   Aamen Halleluja!

   Liked by 1 henkilö

 4. Niin olemme matkalla sinne misä valo loisttaa aina ja siellä ei ole enää vaihteen varjoa ja eikä siellä enää tarvitse erehtyä , kaikki on täydellistä ja pimeys ja on kadonnut ja on sellaista loistoa jota ei ole mieleemme edes astunut ja taikka unelmoitu ,kiitos ja siunasta keijo

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.