Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

5 thoughts on “Ymmärrykseni ei riitä

  1. Turha ei ole yksikään rukous… Viime päivinä on ollut vaikea kestää pahuutta ja järjettömyyttä, joilla toisia ihmisiä tuhotaan. On auttanut kun on etsinyt yliluonnollisen lohdutuksen mahdollisuutta ja Jumalan ihmeellistä väliintuloa raakuuden ja sokeuden keskelle. Se on auttanut uskomaan, että yksikin rukous on merkityksellinen, vaikka oma tunne ei sitä niin siivittäisi. Pimeys ei lopulta voita. Vaikka unelmia, perheitä ja rakkaita ihmisiä on tuhottu liikaa siellä missä nyt pahiten myrskyää. Yksikin tuhottu elämä on liikaa. Mutta rukoillaan edelleen. Kiitos, kun muistutit, Juha.

    Liked by 2 people

  2. Aamulla ensimmäisenä näin tämän, enkä ikinä lakkaa ihailemista tätä armolahjaa.
    Symboliikkaa, joka laittaa ihmisen miettimään. Valo kuvastaa hyvin Ilmestyskirjan 19:1, ”Pelastuksen tuo Jumalamme, hänen on kirkkaus ja voima”.

    Rukoilkaamme mukaille virren 577 sanoja: Oi Herra, käy sä siunaamaan, perheet rakkaat koko maailman. Suo aina rauha suloinen ja estä sota verinen. Sä siunaa mielet vakaiset ja hurskaat työt ja aikehet. Lyö maahan maansa pettäjät, tuo julki juonet ilkeät. Sä turvaa maailman vapaus ja kansoille suo viisaus. Suo armokaste maille sen ja sydämihin ihmisten. (Armokaste tulee katumuksen kautta)

    Auta valoon tämä maailma, kuin kedon kukat ummustaan. Meidän varttua suo valossas ja hoida meitä armollas. Suo , että SANAS KIRKKAANA saa maailmassa kaikua ja kautta kaikkien ilmansuuntien suo soida nimes kiitoksen. Amen.

    Syvällä pimeydessä ilman valoa, monet kärsivät ja surevat tuntevat varmasti nyt olevansa. Turvautukaa herraan kaikesta huolimatta.

    Liked by 3 people

  3. Silmäilin Seurakuntalaisen nettilehteä ja juttujen otsikot olivat riipaisevaa luettavaa. Juttujen sisällöistä puhumattakaan ja se on nyt monen todellisuutta. Järjetön on tosiaan päänsä nostanut pahuus.

    Tykkää

  4. Paljon on meillä sellaista johon ei ymmärryksemme riitä ja silloin on usko hyvä apu ja ja raamatun sana ja anoa Herralta ymmärrystä ja viisautta ymmärystä ja että asiat avautuvat meille ja saamme levon ja rikkaan elämän Jumalan avulla ja niin myös voimme muistaa niitä rukouksin jotka kärsivät Lähi Idässä ja muuallakin Jeesuksen nimen tähden ja myös Suomen puolestat että herätys tulee.Kiitos ja siunausta keijo

    Liked by 2 people

  5. Mistä tämä todistaa?!

    Mitä muuta voimme kuin rukoilla voimia ja apua niille jotka sitä kipeimmin tarvitsevat ja Jumalan tuntemisen lisääntymistä. Kantaa yhteistä taakkaa kaiken kärsimyksen ja tuskan vuoksi mitä maailmassa on ja uskoa siihen ettei mitään tapahdu Jumalan tietämättä, niin pahalta kuin inhimillisestä ihmisestä tuntuukin. Kuitenkin Jumala On.

    Liked by 2 people

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.