Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Kuka luulet olevasi

2 kommenttia

Mä mitään luule, tiedän! Olen Jumalan lapsi, Jeesuksen ystävä, Pyhän Hengen temppeli, Jumalan työtoveri, Kristuksen morsian, kuningassukua, Jumalan pappi. Tässä aluksi. Ja näillä mennään. Sukunimi on muuten Kristitty ja tää perhe on aika suuri.

– No, toi on sitä uskovien sanailua. Mitä merkitystä?

Ehkei sulle, mutta mulle jokainen noista suhteista merkkaa huikeita ulottuvuuksia, kuten Isän väkevä hellyys, Jeesuksen luotettava kaveruus, sulhasen herkkä rakkaus, ainutlaatuinen yhtiökumppanuus Universumin vaikutusvaltaisimman voiman, Pyhän Hengen kanssa ja paljon muuta. Ja kaikki tää on arjessa koettavaa todellisuutta. Elän suhteessa, jossa ei ole vihaa, selkään puukottamista, ilkeilyä, juoruilua, painostamista, hiillostamista, naljailua, vinoilua, uhkakuvia erottamisesta. Elän kontrollivapaassa perheessä ja meillä on mahtava perhetiimi. Lisäksi kaikenpuolinen huolenpito on taattu. Tässä perhefirmassa ajatellaan toisen parasta. Juhlaa ja työtä riittää sopivasti.

Olen ylpeä Isästäni ja iloitsen tästä perheestä!

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

2 thoughts on “Kuka luulet olevasi

 1. Tämä on minunkin perhe, paras ja ainutlaatuinen. Minun DNA todistaa, että tänne kuulun, vaikka olisin kuinka haastava. Niinkuin todistaa jokaisen ADHD- ja Asperger -lapsen DNA kuulumista biologiseen perheeseensä, niiden sisarusten, joiden toiminnanohjaus toimii, kanssa. Niinkuin rakastava vanhempi ei koskaan hylkää lastaan, ei Taivaallinen Isäkään minua.

  Silloin kun tulee oikein tiukka paikka oman mahdottomuuteni kanssa, minulla on Kirja, mistä voin lukea kuka olen. Se on mannaa.

  PS. Jumala ei koskaan/milloinkaan kutsuaan kadu. Hän on ainut, Joka niin voi edes sanoa. Hän on Rakkaus.

  Liked by 1 henkilö

 2. Jumalan lapsi
  on se vaan kova jätkä
  Herran ystävä
  tällä on paras jengi
  sillä passaa leveillä

  Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.