Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Relaa Herrassa

1 kommentti

– Siis?
– Niin, relaa Herrassa, Herran kanssa, Herran seurassa. Ihan miten vain. Ota iisisti, rennosti, vapaudu. Ilo Herrassa on väkevyytesi. Mutta et voi iloita, jos jännität ja pelkäät pahinta koko ajan. Jumala on hyvä. Hän on rikas antaja kaikille, jotka huutavat Häntä avukseen. Näin Sana vakuuttaa. Ota tämä sana todesta eli relaa ihan tosissasi.

Vapaudu ottamaan vastaan Jumalan siunauksia.

Vapaudu itsesäälin ja itseinhon häkistä ja astu ulos hengittämään hyväksynnän raikkaita tuulia. Häkissä ei kasva terveitä ihmisiä, mutta vapaudessa ihminen pääsee kukoistamaan, saa ilmaa siipien alle ja pystyy kokeilemaan siipiensä kantavuutta kuin kotka. Raamattu sanookin, että Herraa odottavat saavan uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. Pyhän Hengen yhteydessä on runsaasti Taivaan vahvistavaa happea.

Vapaudu unelmoimaan Jumalan kanssa. Unelmoi tulevaisuudesta, vaikka ympärillä pimenee ja pelot kasvavat. Kun sielujemme vihollinen käy röyhkeäksi, käy sinä rohkeaksi. Rohkeaksi Herrassa ja Hänen voimassaan. Unelmoi Jumalan valtakunnan hyvyyden tulemista maan päälle. Jumalan, Isän rakkaus antaa luvan unelmiin ja uskoon huomisen huolenpidosta.

Iloitse armossa. Jeesuksen armossa. Hän on täynnä armoa ja totuutta. Armo ja totuus ovat hyviä kasvattajia. Armossa ja totuudessa voi ihminen relata koko painollaan, sillä ne kantavat yli tyvenen ja myrskyn. Armon varassa uskallat kohdata totuuden itsestäsi. Armo vapauttaa totuuteen.

Ei ihme, että Paavali kirjoittaa: ”Tulkoon teidän kaikkien osaksi Herran Jeesuksen Kristuksen armo, Jumalan rakkaus ja Pyhän Hengen yhteys.”

Relaa, hyvä ihminen, jaksat paremmin!

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

One thought on “Relaa Herrassa

  1. Ihmis elämän paradoksi;kaiken tän hurjan maailman keskellä on paikka,elämä Jumalan läheisyydessä ja kanssa.

    Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.