Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Saatanalliset säkeet

2 kommenttia

No huhhuh! Nyt riittää tää valheitten perässä laahustaminen. Sielujemme vihollinen mellastaa aivan liian vapaasti erityisesti mielen alueella. Se valehtelee suut ja silmät täyteen ja me herkkäuskovaiset uskomme.
Tuskin yhdessä blogissa pystyn sen kaikkia valheita paljastamaan, mutta tässäpä jotain aluksi ja varoitukseksi.

Se kelmi on valheen mestari, suorastaan valheen isä, jonka tavoitteena on varastaa, tappaa ja tuhota elämämme Jumalan yhteydessä. Yksi päävalhe on se, että sitä ei ole edes olemassa, että se on mielikuvituksen tuotetta ja kristittyjen pelottelukeino. Mutta en nyt mene tähän potaskaan, sillä pahalla on näet hienovaraisempia ja vaarallisempiakin valheita.

Yksi valhe on se, että kristittyjen kuuluu olla hiljaa poteroissaan, pois vaikutusvaltaisilta paikoilta yhteiskunnassa, marginaalissa, syrjässä ja eristäytyä vain omiin sisäpiiriliturgioihinsa, rukouskammioihinsa ja mihin tahansa pois ihmisten ilmoilta, näkyvistä ja kuuluvista.

Se saa uskovat kokemaan itsensä mitättömiksi maan matosiksi, joita Jumalakin vain vaivoin sietää. Se on onnistunut teettämään lauluja ja saarnauttamaan puheita, joissa ihmistä mitätöidään ja alennetaan takaisin tuhlaajapojan paskaiseen sikolättiin. Se on tullut tuhoamaan itsetuntomme ja arvomme Jumalan lapsina, jopa kuninkaallisina pappeina, joilla on vaikutusvaltaa maailmassa.

”Menkää kaikkeen maailmaan…tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni”, näin sanoo Jeesus. Hän lähettää, valtuuttaa, vastuuttaa ja voimaannuttaa meidät lupaamalla universumin väkevimmän ja herkimmän voiman, Pyhän Hengen olemaan kanssamme ikuisesti. Tämä lupaus on voimassa tänäänkin. Helluntai ei pääty, eikä sitä vain muistella parina pyhänä vuodessa.

Kun Pyhä Henki valtaa mielemme ja koko olemuksemme, silloin meissä tapahtuu vallankumous: heräämme todellisuuteen, taisteluun pahan valtaa vastaan. Kristityt alkavat vaikuttaa yhteisöissä ja yhteiskunnassa Jumalan valtakunnan todellisuutta tekemällä Jeesuksen tekoja ja toteuttamalla Hänen opettamaansa rukousta: tulkoon sinun valtakuntasi, tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä kuin Taivaassa!

Satan, bite the dust!

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

2 thoughts on “Saatanalliset säkeet

  1. Aamen.näin on käynyt ja käymässä. Kiitos tekstistä se herätti taasen arkeen. Saatana kulkee keskellämme , kuin kiljuva jalopeura. Ainut turvamme on KRISTUS ja hänen sovitustyönsä.

    Liked by 1 henkilö

  2. Halleluja!
    Minä kiitän sinua Herra, etten ole kuin nuo muut kristityt, jotka ovat tuhlaajapojan paskaisessa sikolätissä, joita jumalakin vain vaivoin sietää. Vaan minä saan olla voittoisa, Hengellä täytetty, täynnä rakkautta, iloita voitokkaasti, ja mitähän vielä…?

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.