Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Vappu ilman viinaa on vapautta

Jätä kommentti

Dreaming with God

Uskovaiset tunnetaan ennakkoluulottomuudesta ja elämänilosta. Sen saa aikaan vapaus. Ei siis viina, eikä aineet. Vapaus myös poikii vapautta. Vapaat ihmiset luovat ilmapiirin, jossa ihmisetkin vapautuvat. Viinan vapaus on usein holtittomuutta, josta ei edes muista mitään – ehkä onneksi, sillä kontrolloimaton käytös johtaa tekoihin, joita katuu ja häpeää.

Mutta takaisin vapauteen, jota ei kadu! Helluntain jälkeen opetuslapset olivat täynnä iloa ja rohkean ennakkoluulottomasti he julistivat monilla kielillä Jeesusta. Heidän luultiin olevan juovuksissa. Luultiin! Mutta he olivat täynnä Totuutta, nimeltä Jeesus Kristus. Pyhä Totuuden Henki vapautti heidät ihmispelosta, ennakkoluuloista, surusta, peloista ja kaikista rajoitteista, jotka olisivat voineet estää heitä julistamasta täyttä evankeliumia.

Ja Helluntai jatkuu! Pyhä Henki on edelleen keskellämme ja haluaa täyttää meidät samalla tavalla kuin opetuslapset 2000 vuotta sitten. Missä Hän on, siellä on vapaus, vapaus, ilman krapulaa, muistikatkoksia, häpeää, syyllisyyttä, katumusta hölmöilystä.

Pyhän Hengen vapaudessa kukoistavat elämän ilo, tulevaisuuden toivo, usko huomiseen. Pyhä Henki luo koko ajan uutta: uutta…

View original post 55 more words

Mainokset

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s