Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Some Jeesuksen aikaan

Jätä kommentti

Se kulki jalan tai nelinkontin tai suusta suuhun kasvokkain. Se kiipesi puuhun, käveli veden päällä ja läpi seinien. Se sai pontta ihmeistä, kun joku parani tai ruoka moninkertaistui tai veroraha löytyi kalan suusta.

Some- viestintä sai porukat liikekannalle, täytti kadut ja olohuoneet. Se sai ihmiset etsimään parantavaa varjoa ja parantavia vaatteita. Sen ääni kuului ja näkyi ja villitsi ihmisiä. Se jopa kohahdutti pääkaupungin.

Tämä aikamme some faceineen ja muineeen on leikkiä sen rinnalla, mitä ja miten Jeesus kavereineen viestitti aikansa ihmisille ja mitä muutosta he saivat aikaan. Kyllähän meillä tieto kulkee valonnopeudella ja sitä tietoa riittää kaikesta kahvikuvien ja marsplaneetan välillä.

Mutta kuinka paljon saamme aikaan pysyvää muutosta maailmassa?
Tehkää kaikki kansat Jeesuksen opetuslapsiksi! Tämä tehtävä on vielä kesken.
Siihen tarvitaan somea suurempi voima: Pyhä Henki!

Hänen voimassaan Jeesus toimi. Myös apostolit. Ja hyvä sana Jumalasta kiiri vauhdilla eteenpäin. Hänen voimallaan sama hyvä sana ihmeineen ja merkkeineen etenee tänään. Kyllä somennopeudellakin. Mutta usein kävelyvauhdilla, jalan, rukoillen ja ihmiseltä ihmiselle, julistaen. Oleellista ei ole väline, vaan sydämen asenne ja alttius julistaa rauhan evankeliumia Pyhässä Hengessä.

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.