Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Miksi Jumala on hiljaa?

2 kommenttia

– Miksi Hänen edustustonsa on hiljaa? Jumala on valtuuttanut kirkkonsa puhumaan ja toimimaan Hänen nimissään ja auktoriteetillaan. Mutta joko se ei tajua tehtäväksiantoa tai ei muuten viitsi hoitaa tehtäväänsä.

– Miksi Hänen seuraajansa eivät seuraa saamansa käsikirjan eli Raamatun ohjeita? Tuskin edes lukevat niitä! Ja jos lukevatkin, niin vesittävät sanoman. He kyllä lukevat ihmeistä, mutta pitävät niitä menneisyyteen kuuluvina, ehkä jopa satuina. He muistelevat historiaa, eivät luo historiaa.

– Miksi Jumalaan uskovat ovat kuin kerjäläisiä rikkaan isänsä takapihalla? He eivät uskalla mennä aittoihin noutamaan heille tarkoitettuja tavaroita, eivätkä he siten myöskään kykene jakamaan niitä muillekaan. Sen sijaan he kuorossa huutavat, missä olet Jumala, voitko auttaa meitä!

– Miksi Jumalan omat riitelevät keskenään niin kovalla äänellä, että se peittää rakkauden äänet? Johtajan paikoille on tungosta, kontrolli toimii ja elävän uskon ilmaisumuotoja rajoitetaan milloin mistäkin pelosta. Keskinäinen kateus vie kalat kaikkien Pietareitten verkoista.

– Miksi uskovaiset eivät pysähdy miettimään, miksi heidän Mestarinsa ääni ei kuulu, vaikka itse asiassa Hän puhuu kaiken aikaa: Sanassaan,luonnossa, profetioissa, rukouksissa, unissa, näyissä, ihmisten kautta…Hän on puhelias Jumala ja kaipaa omiensa seuraa.

Miksi me emme keskustele Hänen kanssaan? Silloin kuulisimme, miten paljon asioita Hänellä on sydämellään.

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

2 thoughts on “Miksi Jumala on hiljaa?

  1. Tuo otsikk on hyvä ja on mielessä kuinka Jumala on niin hiljaa ja tuntuu niin ,että hiljaisu vetää meidät mukaan ja tuntuu vielä hiljaisemmalta ,vaikka luen raamattu ja odotan enkeleitä unessa kuitenkin on niin hiljaista ja näen, että Herran silmät tarkkaa minuakin ja koko ajan valmistaa suurenpaan ja suurempaan yhteyteen hänen kanssa ja alkaa niin lämmittämään hänen läsnäolo ja jubileeraa sisäpuolella ja näin tuli on taas syttynyt ja inspis ,kiitos ja siunausta keijo södertälje

    Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.