Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Pirullinen suunnitelma- sukupuolineutraali ihminen

11 kommenttia

Sukupuolineutraali! Koko sana on kaikkea muuta kuin neutraali. Se on ovela suunnitelma, jonka juuret ovat syvyydessä ja joka tähtää suurempaan, kuin vain ihmisen seksuaalisen elämän spekulointiin. Väitän, että se on pirullinen suunnitelma tuhota ihmisyys ja myös ihmisen ja Luojan välinen suhde.

Jumala loi ihmisen kuvakseen. Tuo kuva muodostuu miehestä ja naisesta, siis kahdesta eri sukupuolesta. Näistä kahdesta syntyy lisää elämää. Jos Jumala olisi luonut vain kaksi miestä tai kaksi naista, niin meitä ei olisi, olisi vain nuo kaksi. Ja Jumala!

Jumalan kuva siis muodostuu kahdesta erilaisesta, mutta samanarvoisesta ihmisestä. Sukupuolten eriarvoisuus tuli vasta syntiinlankeemuksen jälkeen. Erilaisuuden rikkaus ja rakkaus kuvaavat Jumalan luonnetta. Sekä miehessä että naisessa on myös suuri määrä hienosäätöistä erilaisuutta ja samanlaisuutta; emme ole toistemme täysiä vastakohtia. Miehekäs nainen on silti nainen ja naisellinen mies on mies! Mies ja naismaisuus ovat eriasteisia korostuksia, eivät vielä sukupuolen määritteitä. Sukupuolineutraalius nihiloi tämän peruserilaisuuden ja mielestäni tekee väkivaltaa kummallekin sukupuolelle sekä särkee Jumalan kuvan. Tähän tuo pirullinen suunnitelma pyrkiikin.

Kristuksen ja seurakunnan välistä suhdetta kuvataan avioliittosuhteena. Kristus on sulhanen ja seurakunta on morsian. Häitä Taivaassa jo valmistellaan. Ja ne häät ovat suuret. Ei ihme, että häät, varsinkin juutalaisessa kulttuurissa ovat suuri ja tärkeä tapahtuma. Avioliitto ja jo kihlaus ovat kahden ihmisen sopimus, sitoutuminen ja liitto, jossa syntyy seuraava sukupolvi. Se on siis elämän liitto, miehen ja naisen välillä. Erilaisuuden liitossa ihminen täydentyy, kumpikin osapuoli täydentää toistaan. Sukupuolineutraalissa maailmankuvassa tämä liitto hämärtyy: Kristuksen ja seurakunnan välinen yhteys poistuu, ja tähänkin tuo pirullinen suunnitelma tähtää.

Elämä voidaan tuhota monella tavalla. Ei kaikkia ihmisiä tarvitse tappaa. Tehdään seksistä sukupuolineutraalia ja avioliitosta kahden saman sukupuolen välistä kanssakäymistä. Näin ei tule lapsia. Seuraava sukupolvi jää tulematta. Pirullinen suunnitelma alkaa vähitellen toteutua.

– Jumalan kuva on mies+nainen.
– Kristuksella on morsian: se on seurakunta, joka tuntee Kristus- sulhasensa; Raamatun kielissä tuo tunteminen= intiimi suhde.
– Hedelmällisyys on yksi Raamatun avainasioita. Miehen ja naisen välinen liitto takaa elämän jatkumon.
– Tytöistä tulee naisia, pojista miehiä. Tämän kuvan tuhoaminen on pirullinen tapa tuhota Jumalan maailma.

Satan, bite the dust!

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

11 thoughts on “Pirullinen suunnitelma- sukupuolineutraali ihminen

 1. Kiitos, Heikki Hilvo, tästä blogista. Kirjoitit juuri niinkuin itsekin asian olen ymmärtänyt. Samoin myös professori Tapio Puolimatka on tästä kirjassaan (Lapsen ihmisoikeus; oikeus isään ja äitiin, 2014, Suunta-kirjat) jo kirjoittanut, ja tuonut esille sen, miten tärkeä lapsen on saada elää oman isänsä ja äitinsä kanssa, jolloin juuri nämä eri sukupuolta olevat vanhemmat toisiaan täydentäen antavat lapselle tasapainosen kasvualustan. Kannattaa lukea Puolimatkankin kirja ja lukea myös Aito avioliitto -yhdistyksen nettisivuilta (www.aitoavioliitto.fi) lisää tästä tärkeästä asiasta, jota juuri nyt Suomen eduskunnassa käsitellään.

  Liked by 2 people

  • Kiitos Paula! Tämä on hurjan tärkeä asia.

   Liked by 1 henkilö

  • No hyvä kirjoitus Hilvolta silti. Minäkin luen Raamatusta että mies ja nainen menee avioon. Ongelma onkin siinä, että monilla ihmisillä syntyy sukupuolen muodostumisessa monia vaikeuksia jo alkiosta sikiöönkin ja elämisen matkalla. Kuten kromosomivaikeuksiakin on ja geeni voi puuttua ja tietyevaikeudet on jne. Nämä vaikeudet luovat sen että sukupuolen muodostumisessa syntyy hankaluuksia ihmisillä ja sillai sukukromosomit sotkeutuvat ja ihminen elää kuin kahdenvaiheilla puoleen ja toiseen. Näitä vaikeuksia voi tarkastella aivotoiminnasta ja hormooneista ja perimän muutoksista sekä kasvatuksesta ja ympäristön oloista käsin. Luojankin antama elämä kuitenkin perustuu kaavaan geeni x ympäristö = tulos. Ihmine ei voi elää ilman geenejä ja yhteistyötä ympäristön kanssa. Tarvitaan molempia, jotta elämä syntyy elämiseen. Elämän ihme on jo molekyyleissä ja molekyylit sisältää sen Hengenkin ja kun ihminen kuolee, Henki lähtee pois eli se ei enää sisälly molekyyleihin. Nyt kun me elämme, meissä on Henki mukana molekyyleissäkin, mutta se voi olla eri ainetta kuin muut molekyylin osat. Kuten prof. Sean B Carroll on todennut että solussakin on pimeää ainetta kirjassa Loputtomat Kauniit Muodot. Luoja kuitenki asuu meissäkin, niinhän Paavali sano ateenalaisille että me liikumme Luojassa

   Tykkää

 2. Patsi hengelliset asiat, niin niiden lisäksi parasta mitä tässä elämässä ylipäätään on olemassa, on nimenomaan sukupuolten erilaisuus. Siihen perustuu juuri rakkaus, joka syntyy ja iloitsee toistemme erilaisuudesta, ja toisiamme täydentävästä vaikutuksesta. Sukupuolten erilaisuuteen perustuu lasten saaminen ja niistä iloitseminen. Jo Arvo Ylppö totesi aikaaan että ”lapsi tuo ilon”. Sukupuolten erilaisuus on inhmillisestis katsoen elämän arvokkain asia, ja siihen perustuu koko inhimillinen todellisuus: elämän syntyminen ja lasten tuoma ilo ja sen myötä elämän mielekkääksi kokeminen. Sukupuolten erilaisuutta tulee osata arvostaa, eikä sitä pidä yrittää poistaa yhteiskunnasta kuten nykyään on muotitrendinä.

  Tykkää

 3. Selkeää, perusteltua, voimallista ja arvollista puhetta, kiitos Heikki!

  Liked by 1 henkilö

 4. Entäpä sitten jos lapsella…esim.pojalla on todettu munasarjat..ja hän on ikäänkuin pojan ja tytön välimuoto..onhan tällaistakin luonnonoikkua…mitäs siihen jos hän on sitten koko elämänsä tuntenutkin olevansa naispuolinen…onkos väärin että hän muuttaa sukupuolensa..muuten olen samaa mieltä kirjoittajan kanssa..!

  Tykkää

 5. ”Sukupuolten eriarvoisuus tuli vasta syntiinlankeemuksen jälkeen.” Tähän lauseeseen en yhdy.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.