Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Jumalan ruoska

2 kommenttia

Jos Suomi ei tee parannusta, niin Jumalan ruoska viuhuu sen selkään! Aika ajoin kuulemme tällaista profetiaa. Ja monet uskovat innostuvat huutamaan aamenta. Minä en! Silti kirjoitan tämän blogin kieli keskellä suuta, sillä tiedän saavani tästä muutamat uskovat niskaani. Mutta tiedän myös jotain Jumalan Sanasta.

Tuo Jumalan vihan julistaminen herättää kysymyksiä:
– millaisen kuvan annamme Jumalasta
– millaisen kuvan Jeesus antoi Isästään
– kuinka moni tekee parannuksen ja tulee uskoon kuultuaan nuo uhkaukset
– millainen maailmankuva on noiden uhkien taustalla
– millaiset ihmiset yleensä innostuvat noista uhkailuista
– kuinka monta syytöntä joutuisi kärsimään, jos uhat todella toteutuisivat
– onko Suomi maailman pahis
– entä terroristit ja heidän alueensa
– miksi Jeesus nuhteli opetuslapsiaan, kun he toivottivat tulta ja tulikiveä Samarian epäuskoisten kylien päälle
– entä Aabrahamin vetoomukset Sodoman puolesta
– mitä pelottelulla saadaan aikaan
– onko Kristuksen kirkko paikka, jossa eletään koko ajan pelon alla

Tässäpä muutamia!
Silti minäkin uskon tuomioon, synnin seurauksiin, parannussaarnaan, katumukseen. Uskon, että synnistä pitää varoittaa. Oikeudenmukaisuus, rakkaus ja hyvät teot palkitaan. Mutta Jumalan vihalla uhkaaminen ei ehkä ole paras keino saada kansan tilaa muttumaan. On eri asia varoittaa synnin seurauksista niin yksilö- kuin yhteisötasolla kuin uhata koko kansaa Jumalan ruoskalla, ellei…

Myös Jumalan hyvyys vetää parannukseen eli mielenmuutokseen. Myös armo kasvattaa meitä hylkäämään jumalattomuuden ja maalliset himot. Myös Jeesuksen opetukset ja teot huutavat elämää muuttavan rakkauden ja koko ihnisen tervehtymisen puolesta.

Jumala on hyvä kaiken aikaa! Jeesuksen risti huutaa Jumalan hyvyyttä ja muutosta kovemmin kuin meidän uhkailumme. Parannuksen tekemiseen kuuluu evankeliumin uskominen. Ja sen tiedostaminen, että Jumalan valtakunta ihmeineen ja muutosvoimineen on tullut lähelle. Iholle asti, ei ruoskana, vaan öljynä. Jeesuksen haavojen hinnalla olemme parannetut. Uskothan!

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

2 thoughts on “Jumalan ruoska

  1. On suloista puhua Jumalan armosta ja anteeksi annosta ja saada uusi elämä ja uusi alku monen ihmisen toive myös Suomess ja Ruotsissa ja kun tietää että jumala on rakkaus ja täynnä kirkkautta ja loistoa ja pyhyyttä ja kun hän tuomitsee erään kerran ihmiset jotka eivät antaneet pelastaa itseään jeesuksen veren kautta,hän rakkauden tähden lähettää tuliseen järveen yhdesssä sielun vihollisen ja hänen enkeleitten kanssa ,kiitos ja siunausta keijo södertälje

    Tykkää

  2. Sitä niittää, mitä kylvää ja pahimmillaan se on itkua ja hammasten kiristelyä sitten viimeisellä tuomiolla. Jokainen pelastuu ja pääsee taivaaseen, mutta haluaako sinne painajaisten saattelemana.

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.