Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Hurvitellaan Jeesuksen kanssa!

6 kommenttia

myrakkaHuomenna alkaa Alfakurssi, valmistelut jäivät taas viime tippaan, tulijoista ei ole tietoa vain yksi on ilmoittautunut. Laulut on valitsematta ja lapsenvahtikin on hakusassa. Jänskättää mitä tästä tulee. Heitän asian Jumalan ja toisen vetäjän varaan ja katson youtubesta Verkoston messun.

Matikaisen Mikko saarnaa ja ajatus vaeltaa Mikon sanojen mukana evankeliumiin ja sen salaisuuteen. Mikon  saarnassa esittämä kysymys pysäyttää, olemmeko niin salaisia Jeesuksen agentteja, että evankeliumi jää  omaksi salaisuudeksemme.  Maailmassa ihmiset etsivät sisältöä elämäänsä, turvaa ja suuntaa. Näemmekö me heitä lainkaan? Miltä Jeesus, joka asuu sisällämme näyttää ihmisistä. Onko edessä suljettu panssariovi vai avoin portti, joka houkuttaa kulkemaan läpi? Minun on pakko myöntää, että oveni on usein paksuinta terästä. Uskallan avata sen vain tutussa porukassa. En osaa avata sitä silloin kun pitäsi, kun olisi mahdollisuus kertoa Jeesuksesta. Ystävyys on mahdollisuus Jeesukselle, mutta me pelkäämme tungettelevamme.

Jumala on rakkauden ja lohdutuksen Jumala. Tuhlaajapojan Isä ei pelännyt nolatuksi tulemista, mutta minä pelkään. Joudun kysymään itseltäni, -Kummalla meistä on enemmän menetettävää, Taivaallisella Isällä vai minulla. Mitä menetän jos mokaan puhuessani Jeesuksesta. Jumala uhrasi oman poikansa ja minä piilotan sen ihmisiltä oman pelkoni tähden. Mihin olen kadottanut luottamukseni Jumalaan?

Mikko haastaa hurvittelemaan Jeesuksen kanssa. Ottamaan riskejä ja menemään ihmisten luo kertomaan kuinka Jeesus on hyvä! Puhumaan rakkauden ja lohdutuksen sanoja. Siunaamaan ja rukoilemaan.

Jos vain saisi sanottua siinä kassajonossa olevalle tutulle, -Hei mites sulla menee, saanko rukoilla sun puolesta…

Kirjoittaja: Tapio Laakso

Lapsenuskoinen sen tien kulkija

6 thoughts on “Hurvitellaan Jeesuksen kanssa!

 1. Ristiltä oppi
  elon elävä kasvu
  iloon Herrassa
  pelastu tulen läpi
  älä pelkää armoa

  Liked by 1 henkilö

 2. Kuvassa näyttäisi olevan umpihanki, tie jonka lumi on pyryttänyt umpeen eikä siiitä ole kukaan vähään aikaan kulkenut. Joskus voi elämässäkin olla tilanteita, ja onkin jolloin kulku estyy, vaikka tahtoakin olisi. Kuvaavaa kuva, ainakin oman tulkintani mukaan 😉 ? Laittamaasi linkkiä en vielä ehtinyt avaamaan.
  Kevättä odotellen ja vapaata kulkua 🙂 .

  Tykkää

  • Kuva on Vuokatista, Olin hiihtolenkillä lauantaina, kun lumimyrsky iski ja lunta tuli aivan tolkuton määrä muutamassa minuutissa. Hiihtolenkki muuttui nautiskelusta puurtamiseksi.

   Liked by 1 henkilö

   • Elämää vaan tuokin. Oletko talvi- eli hiihtolomalla koulusta? Jos, niin nauti ja lepää! Luonto on kyllä paras sielunhoitopaikka mitä voi olla 🙂 !

    Tykkää

 3. Meillä pohjoisen kouluväellä on talvilomaan on vielä kaks viikkoa. Eli härkäviikot jatkuu. Maaliskuu on hyvä olla lomalla, kun valo lisääntyy ja pohjoisessa riittää vielä lunta. Viikonloppuna kävin Sotkamossa tervehtimässä Ukkia ja Mummoa, vaimon vanhempia. Vähä touhuilin apuna ja ennenkaikkea pääsin avantoon ja rantasaunaan.

  Liked by 1 henkilö

 4. Joo meidät on kutsuttu elämään ja olemaan Jumalan kunniaksi ja kiitokseksi ja olla uskollinen todistaja ja myös ristin kantaja ja kasvaa pelastukseen joka päivä ja valvoa ja rukoilla ja jos mahdollista voittaa monta sielua Herralle kiitos Herralle jännittävästä elämän tiestä ja saada palkka ja kruunu siellä perillä ,kiitos ja siunausta,keijo södertälje

  Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.