Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

En aio tehdä uudenvuoden lupauksia

1 kommentti

Se on ajan hukkaa. Ne lupaukset tuskin kestäisivät kovin pitkään. Sen verran tunnen itseäni. Tunnen myös sen puolen itsessäni, että petetyt lupaukset jäytäisivät omaatuntoani koko vuoden. Siis ei omille lupauksille!

Mutta sen sijaan aion edelleen lukea niitä lupauksia, jotka ovat aina voimassa ja jotka on antanut uskollinen Jumala. Hän satavarmasti pitää, mitä on luvannut. Raamattu on suuri lupausten kirja. Siis kyllä Raamatun lupauksille!

Jeesuksen lupaus Pyhästä Hengestä ei ole uskonnollista sanahelinää, harrasta teoriaa, vaan todellisuutta arjessa ja pyhässä. Kirkkauden ja Jumalan Henki lepää eli asuu meidän päällämme sanoo Pietari (1.Piet.4:14). Hän neuvoo, ohjaa, varustaa, kirkastaa Jeesusta, jakaa armolahjoja, voimaannuttaa, yllättää ihmeellisyydellään. Hän on universumin paras Valmentaja. Siis kyllä Pyhälle Hengelle!

Kyllä- lupauksia olisi niin paljon. Tässä blogissa vsin muutama näin aluksi. Näiden varassa uskaltaa rohkeasti ja iloisin odotuksin lähteä uuteen vuoteen ilman omia lupauksia.

Siunausta Uuteen Vuoteen 2019!

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

One thought on “En aio tehdä uudenvuoden lupauksia

  1. Niin onhan se kaunista tehdä uuden vuoden lupauksia ja toivottaa hyvää uutta uutta vuotta ystäville ja teile lukijoile ja olkoon ensi vuosi meille hyä ja siunattu vuosi ja monelle ihmiselle pelastuksen löytäminen Jeesuksen veren voiton vuoksi ja parantukoon sairaita ja heikot saakoon uuden vojman ja kylmentyneet uskoa ja uuden tulen saaneena ja siunausta maan Presitentille ja johtjille ja viisautta,Jeesuksen nimessä kiitos siunaten ,keijo

    Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.