Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Mä räjähdän!

2 kommenttia

Tai ainakin olen räjähtämispisteessä…sytytyslanka palaa jo!
Anna mä yritän selittää…näinkö monta vuosikymmentä piti mennä, että hidas suomalainen jätkä alkaa ymmärtää, mistä on kyse.

– No, puhu mies!

Yritän, vaikka kierrokset käy nyt yli: Jeesuksella on kaikki valta Taivaassa ja maan päällä. Sen mä oon tiennyt Suomessa ja lähetyskentällä ja nytkin vapaana julistajana. Ja oon tienny senkin, että Hän on luvannut olla kanssamme ihan joka päivä. Ja Hän käskee: menkää!

Jeesus siis valtuuttaa meidät menemään ja on luvannut olla aina kanssamme. Tajuatko? Mulla on mennyt puoli vuosisataa, ennen kuin olen alkanut kunnolla tajuta. Valtuudet tarkoittaa myös valtaa, valtakirjaa toimia Hänen nimissään ja edustajanaan ja valtuuksillaan ja voimallaan. Ja Hän itse on jopa kanssamme, meissä koko auktoriteetillaan ja väkevyydellään.

Jeesus ei pelkästään seuraa sivusta myhäillen ja vahtien, tuleeko hommasta mitään. Hän ei ”jeesustele” kipsipatsaana sivussa. Hän ON kanssani. Toimii kauttani koko väkevyydellään. Ihan niin kuin itse olisi läsnä minun kauttani.

Tajuutsä? Mä oon niin innoissani, että mä en osaa tätä kunnolla selittää. Sun pitää itse kokea tai siis sisäistää tää juttu: Lähettäjä lähtee mukaan koko voimallaan ja auktoriteetillaan. Ja kun me tää tajutaan, niin arvaa mitä: helvetti vapisee. Vihollisemme on halunnut pitää meidät tietämättöminä kerjäläisinä, että se saisi vapaasti mellastaa masilmassa. Se peli ei vetele. Kaikki valta on Jeesuksella. Jeesus on minussa ja toimintavaltuudet ja -voima on minussa!

Kun Kristuksen omat alkavat tämän tajuta ja astuvat auktoriteettiinsa ja ikään kuin Jeesuksen saappaisiin,ymmärräthän mitä tarkoitan, silloin alkaa herätys.
Emme me ole Jeesuksia, älä pelkää, mutta olemme sellaisia kuin Hän ja teemme samoja tekoja (jopa suurempia). Näin muuten Raamattu itse opettaa.

Alkaako suakin poltella. Anna palaa! Watch out world, here we come!

Kirjoittaja: H H Hilvo

pastor, who loves to preach and teach and pray, because God is so good

2 thoughts on “Mä räjähdän!

  1. Kun Jeesus ja minä teemme tänään Kurvin kulmilla, siellä ei ole muita, kun muut ovat alennusmyynneissä.

    Liked by 2 people

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.