Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Isä ota lapsesi kotiin

6 kommenttia

Blogitaivaan yksi perustajista Heikki Hilvo on päässyt Taivaan kotiin. Heikki oli tulisieluinen ja lapsenuskoinen Jeesuksen todistaja. Heikki paloi evankeliumille ja hänellä oli evankelistan sydän. Sanat olivat Heikin miekka ja Pyhä Henki hänen kilpensä, voimansa ja happi jota hän hengitti.

Nyt Heikki on kotona ja saa katsella rakasta Jeesustaan kasvoista kasvoihin.

Kirjoittaja: Tapio Laakso

Lapsenuskoinen sen tien kulkija

6 thoughts on “Isä ota lapsesi kotiin

 1. Kiitos Tapio kauniista sanoistasi. Tämänkaltaiset uutiset pysäyttävät aina ja tulevat yllättäen. Mehän tunsimme Heikin jo ennen näitä maallisia ”taivaitakin” kuten tätä! Ja sitten te ”pojat” päätitte perustaa blogitaivaan ja otitte minut mukaan ainoana uskonsisarena. Ja jos joku nyt haluaa lukea Heikin alkuaikojen kommentteja/ tekstejä ne löytynevät edelleenkin kun selaa blogitaivasta alkuun asti. Muistan Heikkiä kiitoksella ja hän on varmasti Herransa luona silloinkin kun kukin meistä jättää tämän maallisen majansa ja ylösnousee, kun Jumalan lupaama aika on! Kiitos Herralle ja Herran palvelijoille.

  Liked by 1 henkilö

 2. Heikin tekstit poistuivat kun hän halusi lopettaa tänne kirjoittamisen. Ne olivat luettavissa n. vuoden lopettamispäätöksen jälkeen.

  Tykkää

  • Hei Kiitos tiedosta, jossain vaiheessa siellä kyllä kävin ja näin niitä Heikin kommentteja omissa teksteissäni? No kiitos tiedosta. Heikki teki omat ratkaisunsa sitten. Rauha hänelle.

   Tykkää

  • Tapio kävin joskus katsomassa noita vanhoja tykkäyksiä ja tekstejä ja siltä pohjalta ajattelin niiden vieläkin olevan siellä? No Heikki teki omat ratkaisunsa en hänestä sen koommin kuullutkaan mitään. Rauha hänen muistolleen.

   Tykkää

 3. Vasta tänään oivalsin, että Heikki on kirjoittanut kirjan. Vaikka Heikin sanoja ei enää ole Blogitaivaalla, niin kirjasta niitä mitä luultavimmin löytyy:
  https://www.kristillinenkirjakauppa.fi/tuote/hengita-taivasta-heikki-hilvo/

  Tykkää

  • Kaikki me täältä kerran lähdemme Heikillä oli hyvä osa ja on varmasti sitten aikanaan ”Karitsan hääaterialla” Kiitos Juha tuosta kirja vinkistä, pitääpä kysellä olisko kirjastossa? Heikki kyllä aina jaksoi minua kannustaa, täällä blogitaivaallakin kirjoittamissani blogeissa. Sain niistä rohkaisua.

   Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.