Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Vieläkö on toivoa

1 kommentti

Ensiksikin, olen ihmetellyt kun tällä blogitaivaalla on niin hiljaista, mutta Tapio kertoikin että keskustelu ym. käydään paljolti FBssa. No hyvä niinkin, minulla ei ole sinne yhteyksiä joten kirjoittelen täältä käsin.

Tänä aamuna olen kuunnellut ohjelmia radio Deistä ja tullut surulliseksi. Oikeastaan hiukan kiihtynytkin kuulemistani, eikä tässä tilassa kannattaisi kirjoittaa, mutta. Ensiksikin Espoon piispanvaalit!

Miksi meidän, jotka uskomme niin kuin kirjoitettu on, pitää alistua ajanhengen mukaisiksi!?
Eikö Jumalan Sana olekaan enää se auktoriteetti jonka mukaan ojentautua ja elää. Minulle on, enkä silti pidä itseäni ns. lakihenkisenä. Uskon vain Jumalan luomistyöhön ja esim. siihen että Jumala Loi miehen ja naisen ja että lapset syntyvät näiden kahden kautta.
Espooseen valitaan kahdesta jäljelle jääneestä piispaehdokkaasta joista toinen tahtoo pitää uskontunnustuksestamme kiinni ja myös luomisjärjestyksestä, toinen on toisenlainen. Tässä on rukouksen paikka!!!

Vedotaan nykynuoriin ja ihmisiin yleensäkin, siis mitä mieltä ne ihmiset ovat jotka eivät tunnu välittävän kirkosta?! Eikä varsinkaan siitä mikä kirjoitettu on Jumalan ilmoituksen mukaisesti. Ihmetellään sitten miksi on niin kuin nyt on? – Kaikki alkaa jo lapsuudesta! Elleivät lapset saa enää raamatullista opetusta mistään, niin eiväthän he opi tietämäänkään muusta kuin maailmasta. Ja tämä johtaa juuri siihen että maailma on kaikki!

Surullinen esimerkki on siitä myös nämä kirjamessut joista kuulin ja joista nyt puhutaan, ja josta myös ”Seurakuntalainen.fi” kirjoitti. Kun on poistettu kristillinen osuus kirjamessuilta siivoutuu siis pois (kuulemma) siksi että kristillisessä kirjallisuudessa ilmaantuu syrjintää!? Eikö itse syyllistytä samaan? Eikö meitä kristittyjä syrjitä muutoinkin tänä aikana? Jopa meillä täällä kotimaassa, poistamalla kaikki kristillisyyteen viittaavakin myönteisestä julkisuudesta ja vain kirkkojen ja kappeleiden sisään. Syrjintää on niin monenlaista. Entisen mieheni sanoin: ”se voittaa joka huutaa kovimmin”. Siinä hän sentään oli oikeassa.

Voi kuinka maailma on muuttunutkaan! Mitä pitäisi tapahtua että ihmiset ymmärtäisivät ettei tässä näkyvässä ole kaikki!? Toisaalta Raamattu kyllä kertoo myös lopunajoista. On kai otettava sekin näissä tapahtumissa huomioon. Me, jotka uskomme, odotamme Jeesuksen paluuta. Joskin joudumme elämään tässä samassa lopunajan maailmassa kuin muutkin aikamme. Ja kokea kuinka vaikeaksi ja Jumalan Sanalle kielteiseksi maailma muuttuu. Mutta maailma, eikö se oppinut mitään juutalaisten vainoista aikoinaan, vai eikö usko tai tiedä?

Jumala auttakoon ja armahtakoon meitä kaikkia jotka vielä tahtovat Jeesusta seurata/lähteä seuraamaan. Uskovat, ei riidellä keskenämme vaan ollaan yhtä, sen ylimmäispapillisen rukouksen voimalla, jonka Herramme Jeesus Kristus aikoinaan omiensa puolesta rukoili. Ei se tarkoita sitä että Raamattuun lisäämme jotain mieleistämme, tai ennen kaikkea pudotamme siitä jotain pois. Raamatun lopussa on tästä varoitus! Laitan sen vielä tähänkin.

Johanneksen ilmestys 22:16-20:

” Minä Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti.” Ja Henki ja morsian sanovat:” Tule” Ja joka kuulee, sanokoon tule! Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi.
Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee:” JOS joku panee niihin jotakin lisää, niin JUMALA ON paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan. Ja JOS joku ottaa POIS jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin JUMALA on ottava pois sen osan, mikä hänellä on ELÄMÄNPUUHUN ja Pyhään Kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu.

HÄN, joka näitä todistaa, sanoo:” Totisesti, Minä Tulen Pian”. Amen, Tule Herra Jeesus! Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa. Amen.

 

One thought on “Vieläkö on toivoa

  1. MInulla henkilö kohtaisesti on ilon pitää koko raamatun totuus omassa elämässsä ja luotttaa Jeesuksen veren pelastavaan voimaan ja sen kautta yhteys Isään ja on ilo kun armon henki liikkuu meidä nseurakunnassa voimakkasti jo pitkän aikaa olemme rakastuneita Herraan ja siuelujen pelastukseen kuitenkin ovet ovat kiinni ei olen monta ulko puolista seurakunnissa ,mutta odotamme herätystä ennen tuomiota kiitos siunaten Keijo södertälje

    Liked by 1 henkilö

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.