Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Vanhojen blogien muistelua

Jätä kommentti

Katse kohti sydäntä!

12.3.2012 | Tapio Laakso / Riihen takaa blogista

 

Mitähän se minäkin tuskailen aina omien syntieni ja elämän kanssa. Joka päivä törmää samoihin arkisiin heikkouksiini, jotka tuntuvat erottavan minut Jumalasta.Kovat sanat lähimmäiselle, teot ja ajatukset polttavat mieltä. Eihän se ole totta. Mikään ei voi riistää minua pois Isän sydämeltä, valehtelija pahalainen vain yrittää uskotella sitä minulle. Melkein tuo sielun vihollinen onnistuu saamaan minut harhautettua siihen, että alan itse mestaroimaan itseni kanssa sen sijaan että laitaisin kädet ristiin ja rukoilisin voimaa Isältä mennä vaan eteenpäin ja jättämään turhan lastin Jeesukselle. Arki on haaste, arjen kiireet ja stressi saa ihmisen käyttäytymään vanhan minän suuntaisesti ja se tuntuu pahalta. Tuo paha olo kietoo sitten liinan silmille jonka läpi Kristusta ei näe tai niinhän sitä kuvittelee, sillä Kristushan on meissä je me Kristuksessa, silloin fokus pitäisikin olla omassa sydämessä ja sielä asuvassa Kristuksessa, ei missään kuvitellussa hahmossa taivaalla. Rukous, puhe Isän kanssa pitää ihmisen koossa, sanan lukeminen uskon lujana ja ympärillä oleva seurakunta hengen elävänä!

Ei kun nokka kohti uusia haasteita!

Kirjoittaja: Tapio Laakso

Lapsenuskoinen sen tien kulkija

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.