Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Vielä kerran

7 kommenttia

Rakkaat ystävät! En tiedä ketkä ja millä tavalla ajattelevat ihmiset näitä blogeja lukevat, mutta tämä vetoomus koskee kaikkia, sopien kaikille. Niillekin, jotka itse opettavat ja niille joille Jumalan Valtakunnan asiat ovat jo tutut ja rakkaat.

Kuuntelin toistamiseen saarnan, jota edellisessä blogissani suosittelen, mutta en päässytkään sitä kautta perille. Siksi tämä.

Menkää, ystävät, Suomen Raamattuopiston sivulle ja etsikää vuoden 2016  saarna jonka julisti Pekka Heiskanen sunnuntaina 9.10 ! Saarna käy suoraan sydämeen ja puhdistaa sielua. Vahvistaa uskoa ja toivoa siihenkin ettei iankaikkisen elämän todellisuus riipu siitä, kuka tai mikä ihmisen arvo tai arvottomuus maallisessa mielessä on vaan korostaa Jumalan armoa ja kutsumista kaikille, jotka tahtovat ottaa vastaan ja uskoa todeksi Jumalan Sanan, niin kuin on kirjoitettu.

Kuuntele itse mitä se sinulle kertoo ja sanoo! Minut se laittaa rukoilemaan entistä tiiviimmin lähimmäisteni ja koko maailman puolesta.
Jostain muistojeni aarrearkusta nousi mieleeni laulun sanat: ”Kuinka on sun sielus laita, minne kuljet matkamies?” En löytänyt sitä enää mistään, en uudesta enkä vanhasta virsikirjasta, en edes hengellisestä laulukirjastakaan? Melodian muistan, ehkä joku sen osaa, hyvä!

Kaikkivaltiaan ja hyvän Jumalan armon varaan, Jeesuksen kristuksen nimessä ja täytetyssä työssä taas tänäkin päivänä. Pyhän Hengen osallisuus olkoon meidän kanssamme ja täyttäköön meidän sydämemme ilolla, rauhalla, rakkaudella ja rukouksella aamen.

 

7 thoughts on “Vielä kerran

 1. Googlaa tuon laulun sanoja, se löytyy youtubesta.

  Tykkää

  • Kiitos 🙂 niin tein jo blogini kirjoittamisen jälkeen!
   Hyvät sanat, herättelevät! Kuinka monen mieleen laulun sanat sitten enää ovatkaan? Ajat muuttuu Jumalan Sana pysyy!
   Siinä uskomme, toivomme ja voimamme tänään, huomenna ja ikuisuuteen asti, kiitos Jumalalle. Siunausta sinulle.

   Tykkää

   • ”Kuinka on sun sielus laita” -laulu on Sinisessä laulukirjassa heti ensimmäisenä ja ”Matkamiehen lauluja ja virsiä”-vihkossa num.25. Molemmat kirjat ovat Herätysseuran Kirjapainon tuotteita ja halvalla tilattavissa Suolahdesta.

    Tykkää

 2. Tuulikki, itse pidän Suomen raamattuopiston saarnoista ja sanomasta.
  Kuuntelen nykyään säännöllisesti esikoilaestadiolaisten saarnoja ja käyn
  siellä seuroissa, olen syntynyt siihen uskontoon. Siellä vielä kaikuu Jumalan sana ja parannussaarna puhtaana. Raamattuopistokin pohjautuu alunperin tuohon uskontoon, kuten viidesläisyyskin. Koeta joskus kuunnella. Löydät googlettamalla: Esikoilaestadiolaiset kuuntelu.
  Yleiset salasanat ja käyttäjätunnus ovat 2016. Nyt alkaa huomenna Heikinsuon isot seurat klo 12.
  Ne lähetetään kuuntelupalvelun kautta suorana lähetyksenä La, Su ja Ma. Päiväseurat klo 12 sekä iltaseurat 18 alkaen. Kesto kerrallaan noin 2,5h, riippuen anteeksipyytäjien lukumäärästä. Suosittelen. Lämmöllä sinua aina ajatellen Katri

  Liked by 1 henkilö

 3. Aina jää ”s” puuttumaan, eli esikoislaestadiolaiset kuuntelu

  Tykkää

 4. Jokaiselle meistä on lapsuusajan hengellinen koti rakas, on hyvä jos se voi sellaisena pysyäkin, vaikka välillä muutakin tarvitsisi. Itse olen näitä ev.luterilaisia pohjimmiltani, mutta pidän myös kaikista elävistä uskovista kuuluivatpa mihin tahansa kirkkoon tai liikkeeseen kunhan vain pidetään sanasta kiinni.
  Pääasia on Jeesuksen rukouksessa: ”että he yhtä olisivat” ja yhtä voi olla vain Pyhässä Hengessä ja vain Hänessä. Jeesus on Herra 🙂 eikö niin Katri!
  Samaa Tien kulkijoiden joukkoa olemme taivaan Valtakuntaan asti. Kiitos Katri!

  Liked by 1 henkilö

 5. Kyllä uskon näin, että Henki yhdistää, niitä joilla on elävä usko.
  Siihen en kuitenkaan voi uskoa, että Jumala olisi niin sekava, että opettaisi joka paikassa eri tavalla.
  Jeesus perustu vain yhden seurakuntaopin. Jumalan sana kuuluu saarnata kaksiteräisesti.
  Sen tulee osoittaa ihmiselle synti ja armo syntisyyttään katuville.
  Luterilainen aivan täysin olen minäkin. Voi kun tuo Lutherin uskonpuhdistus näkyisi vielä kirkossamme.
  Tällä hetkellä tilanne on se, että kaikki mistä Luther aikoinaan puhdisti,
  on siellä nyt takaisin. Nyt on allekirjoitettu sopimus yhteisistä jumalanpalveluksista katolisen kirkon kanssa. Näin ollen allekirjoittaneet hyväksyväy puolestamme Marian ja pyhimysten palvonnan, osaksi seurakuntaoppia ja tässä ekumeenisessa hankkeessa on mukana koko eri oppien kirjo. Se on surullista.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.