Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Rakkaat, rakkaat ystävät!

7 kommenttia

Yritän laittaa tähän linkin erääseen ohjelmaan ja pyydän, älkää antako minkään estää teitä tätä kuuntelemasta ja katselemasta. Älkää olko ennakkoluuloisia! Kuunnelkaa omaksi parhaaksenne ja punnitkaa sitten omassa tunnossanne ja Jumalan Sanan mukaan.
Tosin monet teistä olette paljon enemmän näiden asioiden kanssa suorassa kontaktissa elävässä elämässänne kuin minä koskaan olen voinut tai voin. Joillekin teistä nämä ovat tutumpia kuin toisille, mutta kaikille yhtä tärkeitä.

On kuitenkin niin hyvä, niin terve ja niin Hengen täyteinen tämä pitkähkö puhe tässä, mutta myös harvinaisen inhimillinen ja tosi, että kestä loppuun asti se kannattaa. Ole rohkea anna Jumalan toimia.

Jumala toimii ihmisten kautta, ihmisten hyväksi, perusteenaan oma ikiaikainen suunnitelmansa, käsittämätön rakkautensa ja armonsa koko ihmiskuntaa kohtaan. Hän tekee ihmeitä särkyneiden saviruukkujen kautta! Tulet sen kuulemaan.

Nyt On Aika, Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen!

http://oneway.tv/fi/video/KUoGrju3f81?cid=PLdZAghCIK-sF5Qc68v2Mv63KLLIWul5cr

 

7 thoughts on “Rakkaat, rakkaat ystävät!

 1. Sivua ei löydy, sitä ei saa tästä linkistä avattua.

  Tykkää

 2. Hei. Onpa tosiaan erikoista, tytär lähetti linkin s-postissa ja siinä se aukesi?! Mutta ei näköjään tässä? Voi harmi, mutta kiitos kun ilmoitit!

  Ojelmasarja löytyy hakemalla One Way TV Armolahjaseminaari jakso no 04 puhujana Pertti Räty!. Siellä on muutakin samasta sarjasta, en ole niitä ehtinyt katsoa.

  Olen huono näissä konehommissa joten en osaa ratkaista ongelmaa enkä neuvoa tätä paremmin. Osaisiko joku muu?
  Jos kovasti tahtoo, uskon löytyvän, kannattaa nähdä vaivaa, tässä on kysymys profetian lahjan toiminnasta, mutta se saattaa karsia joitakin henkilöitä pois aiheen nimen vuoksi. Kaikesta huolimatta suosittelen! Ehdottomasti Raamatullista!

  Tykkää

 3. Yritänpä tätä:
  oneway.tv/fi/video/KUoGrju3f81

  Tykkää

 4. No tuo nyt ei ainakaan johtanut mihinkään, se täytyy vaan googlen kautta hakea!

  One Way TV armolahjaseminaari – profetian lahja toiminnassa jakso 04 Pertti Räty sen puhuu.

  Sieltä se löytyy mutta linkkiä en osaa laittaa. Voi kuinka noloa.
  Vai ottaisinko sen niin että ”joku” estää, liian hyvä ja herättävä lajemmin katseltavaksi/kuunneltavaksi.?

  Anteeksi kovasti etten ymmärtänyt tarkistaa tuota linkkiä jonka tekstini yhteyteen laitoin, toimiiko se, ei tullut mieleenikään ettei toimisi.

  Tykkää

 5. Ainakin minulla toimii tuo laittamani linkki. 🙂 Hyvää uutta vuotta sinulle Tuulikki.
  (toivottaa se vanha vieras) 🙂

  Liked by 1 henkilö

 6. Voi kiitos ”vanha vieras” en uskalla kokeilla kun tuo näyttää samalta linkiltä jonka laitoinkin! Huh! Mutta kiva kun tulit! Olen ajatellut sinua paljon ja lukenut suosittelemiasi Sointu Thakurin kirjoja ja miettinyt että niistä pitäisi kirjoittaa viestiä jotenkin sinulle, tai blogia aiheesta.

  Mutta! Aloitin väärästä päästä lukemisen enkä tykännyt kun ajattelin että on hyvä osainen ihminen jolla ihmeet ovat arkipäivää, eli aina sattuu ja tapahtuu. Hän kulkee johdatettuna ja aina mihin tahansa hän meneekään ihmiset ovat aivan valmiita ottamaan Jeesuksen vastaan aivan kuin olisivat vain todellakin juuri Sointua odottaneet.

  Mutta sitten luin toisen kirjan jossa hän kertoikin toisenlaisesta Sointusta. Sellaisesta joka oli kipeä, kärsivä, masentunut jne. – Ihminen Sointu!

  Oma elämäni ei ole loistokasta, pikemminkin rämpimistä, uskoon, toivoon ja ennen kaikkea Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen uskomista tämmöisenäni. Minä rakastan tuota Raamatun kohtaa jossa Paavali tuon sanoo että ”tämmöisenänikin” palvelen Jumalaa.

  Minä, Me, kelpaamme!
  Jumalan Isän sydän rakastaa meitä enemmän kuin ihmisinä koskaan voimme kuvitellakaan. Mitä vanhemmaksi tulee sen paremmin sen alkaa nähdä! Että Jumala On ja On rakkaus ja Armo.

  Oikein Hyvää uutta vuotta myös sinulle tässä kuohuvassa maailman ajassa! ”Kun on turva Jumalassa, turvassa on paremmassa kuin on tähti taivahalla, lintu emon siiven alla…” 🙂 ! ❤ Sinulle!

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.