Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Älä pelkää

5 kommenttia

En tiedä miksi, mutta jostain syystä voimallisesti on tarve kirjoittaa muutama rivi otsikosta. Aikaa ei olisi eikä voimiakaan, mutta olen joskus vuosikymmeniä sitten tehnyt (paljonkin) virheitä jotka ovat jääneet suruksi sieluuni. En ole ollut niin rohkea kuin olisi pitänyt olla. Joskus, ensirakkauteni aikoihin kun Jeesus minulle tuli eläväksi/ilmestyi, tunsin väkevästi että olisi pitänyt jollekin henkilölle, aivan vieraallekin, sanoa jotain mutta en uskaltanut! Ei ollut yksi eikä kaksikaan kertaa, mutta arkuus voitti.

Tiedän ettei Jumala koskaan ole yhdenkään ihmisen varassa, joten Hän kyllä ymmärtää ja on antanut anteeksi arkuuteni, mutta en ole voinut unohtaa!

Tänään sisintäni polttaa sanat:” Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; älä arkana pälyile, sillä Minä Olen, sinun Jumalasi; Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vanhurskauteni oikealla kädellä…Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, tartun sinun oikeaan käteesi, minä sanon sinulle: ” Älä pelkää, minä autan sinua.”!

Voi ihan hyvin olla ettei täällä ole ketään joka tätä tarvitsisi, tai että se on jotain tulevaa varten esim. vaikkapa omalla kohdallani? Joka tapauksessa näin sanoo HERRA, meidän lunastajamme.

Olen niin kiitollinen Hänelle! Herralleni ja Vapahtajalleni joka on uskollinen vaikka itse olen mitä  milloinkin. Tarvitsen eniten maailmassa sitä että HÄN puhuu. Jos on joku joka myös tätä lukee ja tarvitsee niin ”Ole rohkea”! Jumala kuulee, ei hylkää heikkoa.! Ei arkaa!

Itse rakastan lukea Raamattua ja tämäkin kohta tässä on rakkaalta Jesaja profeetalta, se löytyy kokonaisuutenaan luvusta 41. Hyvää ja ravitsevaa on edellinenkin luku. Ja seuraava jne. …

Ja tässähän tärkein olikin, mutta ei liene haitaksi jos laitan vielä, omana lisäyksenäni,  pari säettä kauniista hengellisestä laulusta?! Voit kuitenkin lopettaa tähänkin, sillä tässä on se sanoma joka minulla oikeasti on! Siksi laitan tuon omanpääni tuotteen sulkuihin!

(”Hellästi Jeesus nyt kutsuvi, kuulkaa, kutsuvi sua niin kuin mua. Kaikille syli on avoinna, tulkaa. Odottaa sua niin kuin mua. Kotiin, kotiin,: Särjetty riennä kotiin. Jeesus nyt odottaa pyytää ja kutsuu ”Väsynyt käy kotihin”

Oi, minkä autuuden, Voiman Hän antaa, auttaen sua niin kuin mua. Armossaan muistellen meitä Hän kantaa. Kantavi sua niin kuin mua. Kotiin, kotiin. Särjetty riennä kotiin. Jeesus nyt odottaa, pyytää ja kutsuu:” Väsynyt käy kotihin”!)

5 thoughts on “Älä pelkää

 1. Kiitos, kun kirjoitit! Tekstisi sopii loistavasti tilanteeseeni. Tässä onkin jo pelätty ihan riittävästi. Nyt katse Kristuksen voittoon!

  Liked by 1 henkilö

 2. Kiitos sinulle kiitoksista! Kommenttisi rohkaisee!

  Tykkää

 3. Vähän tarkennusta edelliseen (ollut kiireinen päivä, en ehtinyt kirjoittaa aiemmin): Olin juuri ollut rukoushetkessä, jossa minua siunannut henkilö sai Jumalalta sanat: ”Ole rohkea”. Kun lopettelimme, vilkaisi puhelintani ja huomasin sähköposti-ilmoituksen blogitaivaan uudesta kirjoituksesta otsikolla ”Älä pelkää”. Tuntui, että teksti vahvisti sitä, mitä minulle oltiin juuri rukouksessa sanottu. Nuo laulujenkin sanat puhuttelevat vahvasti. Toki sanoma on tärkeä ihan jokaiselle, mutta tuli nyt hyvin liki.

  Liked by 1 henkilö

 4. Minäkin kiitän että kirjoitit, nämä tulivat juuri minullekin tämän päivän taisteluun ja elämään. Olen tänään kaivannut apua ja tietoisuutta siitä että Herra on tämän kaiken keskellä.

  Liked by 1 henkilö

 5. Rakkaat Ystävät! Herra ON Hyvä!!!

  Eilen kun tämän tekstin kirjoitettavakseni sain ja sen tein tunsin iloa!?? Ihmeellistä sisäistä iloa! Ensimmäinen joka tästä kiitti oli entinen kappalaisemme ja nyt te.

  Illalla olin kuuntelemassa luentoa ilmestyskirjasta ja koko illan ilo, ilo, ilo täytti sydämeni ja tänään koko aamun olen vain itkenyt Jumalan hyvyyttä!
  Hän On Ihmeellinen!
  Hänen rakkautensa ihmistä kohtaan täysin käsittämätön!

  Vain Jumala, Pyhän Henkensä kautta, pystyy ihmistä auttamaan, rohkaisemaan ja lohduttamaan.
  Jumala ei ole hiljaa eikä jätä ihmistä ”oman onnensa nojaan”. Mutta tähän me tarvitsemme toinen toistamme, jokainen meistä.

  Ollaan rohkeita, avataan sydämemme Jumalan äänelle. HÄN ON sen arvoinen! Hänessä on kaikki mitä tarvitsemme.
  Jeesus on lähellä, Hän tietää ja tuntee ihmisen osan!!!
  Rakkaat, ollaan turvallisella mielellä ja antaudutaan täysin kokonaan Hänelle, joka ainoana, on meidän toivomme ja täyttymyksemme!

  Kiittäen Jumalaa ja hänen omiaan, toivotan siunausta ja Jumalan rauhaa teille ystävät, jotka tätä luette! Jumalan Sana on ilon ja toivon lähde, ehtymätön.
  Kunnia, ylistys ja kiitos Jumalalle.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.