Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Hyvää uutta vuotta!

1 kommentti

OLYMPUS DIGITAL CAMERABlogitaivas on ollut avoinna nyt kuusi vuotta. 830 000 käyntiä on paljon, vaikka alkuvuosien isoista, neljännesmiljoonan vuotuisista määristä ollaankin tultu alas. Tekstit ovat tavallisesti raamattukeskeisiä ja sisällöltään hoitavia ja kannustavia. Moderointi noudattaa myös tätä samaa linjaa. Hengellinen, toisten alas painaminen ja vihanpito ei kuulu Blogitaivaalle.

Tulevaan vuoteen lähdemme siunaus suussamme. Toivon että oppisimme siunaamaan toisiamme ja rukoilemaan ihmisten puolesta, kuten Jeesus tahtoo meidän tekevät.  Antamaan aidosti anteeksi toistemme rikkomukset, pahat sanat ja teot. Näkemään ihmisten sydämiin eikä ulkokuoreen ja tekoihin. Nähdä ihmiset samalla tavalla kuin Jeesus näkee.

Jeesus elää ja tahtoo kulkea meidän kanssamme tänäkin vuonna. Hän sanoo sinullekin,   -Seuraa minua!

-Tapsa-

Kirjoittaja: Blogienkeli

Blogitaivaan ylläpito

One thought on “Hyvää uutta vuotta!

  1. Kiitos blogeista täällä ja siunausta ja johdatusta sivustolle edelleen! Luen lähes kaikki kirjoitukset. On virkistävää, että kirjoittajia on useampi.

    Eilen yhdessä seurakunnassa julistimme ja rukoilimme elämää ja toivoa tulevaan vuoteen – omaan sekä ympärillä olevien ihmisten elämään. ”Meidän tehtävämme on rukoilla; Jumalan tehtävä on antaa vastauksia. Meidän tehtävä ei olekaan tietää miten asiat tapahtuu…”, pastori sanoi.

    Olen samaa mieltä kuin Tapio, että toistemme siunaamiseen meitä kutsutaan – niin herkästi asuu sydämessä pieni tuomitsija. Rukoilen omankin sydämeni pehmenemistä siinä tänä vuonna.

    Siunattua vuotta 2019!

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.