Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Langeneille

1 kommentti

15611108685141305564995Istun rantakivellä ja katselen paljaita kinttujani. Polvet ja sääret ovat täynnä arpia ja naarmuja. Viiden vuosikymmenen aikana tulleet kolhut ovat tulleet leikeissä ja urheillessa. Monta kertaa on mies langennut millon kivikkoon metsässä ja milloin rullasuksilla asfalttiin. Jotenkin tuntuu siltä, että joka kesä arpikokoelma kasvaa. Lankeamisen summa on vakio. Arvet eivät varoita eivätkä estä kaatumasta uudestaan.

Aasinsilta, jota tässä rakentelen johtaa tietysti ihmisen maalliseen taivallukseen. Lankeemukset kun näyttävät kuuluvan myös siihen osaan elämää. Arvet sielussa ovat häpeää ja pettymystä itseensä. Kaipa me tarvitsemme elämässä näitä kompastuksia, jotta emme tulisi ylpeiksi. Tarvitsemme Kristusta joka päivä, koska häpeän arvet muistuttavat meitä omasta heikkoudestamme.

Jumalan suuri sovitustyö Golgatalla kannattelee meitä vaikka kompastelisimme jatkuvasti. Armo kun ei kulu eikä lopu. Siksi Jeesus kulkee Pyhässä Hengessä kanssamme koko elämämme ajan siihen saakka, kunnes saamme kohdata hänet kasvotusten.

Jatkan varpaitteni liottamista juhannuksen kunniaksi. Hyvää Juhannusta sinulle!

Kirjoittaja: Tapio Laakso

Lapsenuskoinen sen tien kulkija

One thought on “Langeneille

  1. Jumala etsii taas onko ketään vanhurskasta joka etsisii häntä,ei ole vaan kaikki me olemme tyyni kelvottomaksi käneet!”TÄmän kohdan me löydämme raamatusta ja se lohdutttaa minuakin elämän monissa uskon heikkouksissa saan luottaa Herraan hyvän työn alku ja hyvä päätös hänen seurassaan ja hänen työ pöydällä olemista,siunaten Keijo södertälje

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.