Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Näinä Päivinä

4 kommenttia

Uutiset eivät parane. Ihmiset joutuvat, ja ovat joutuneet, ajattelemaan rutiinejaan uusiksi.

Me jokainen! Sain itsekin puhelinviestin toiselta avustajaltani, jota torstaiksi jo odotin, että hän on sairaana eikä uskallakaan tulla. Onneksi tytär on jo, toivottavasti, pahimmasta päässyt ja kuume laskenut! Asuu lähellä ja käy tarvittaessa kaupassa, muuhun ei ole varaa aikaa riskeerata.

Mitäpä minä nyt sitten –  muuta kuin lempipuuhaani!

Luettuani Tapion mahtavan blogin jouduin ajattelemaan asioita syvällisemmin kuin ennen sitä. Minä totisesti uskon ettei meille tässäkään maailmassa tapahdu mitään Jumalan tietämättä tai sallimatta! Niin kuin ei varmaankaan kukaan meistä jotka uskomme Raamatun kirjoitukset todeksi kaikilta osin, sen ymmärryksen mukaan mikä kullakin on.

Päivän edetessä jo puoleen, minulle tuli väkevästi mieleeni lause: (mutta)” KUKA USKOO MEIDÄN SAARNAMME, KENELLE HERRAN KÄSIVARSI ILMOITETAAN?”! – Näin kysytään Jesaja profeetan luvun 53:1. Jonka alaviitteessä on mm. Joh12:38 ja Room.10.18 Suosittelen sydämestäni!

Mutta jos jollakulla muullakin, kuin minulla, on aikaa Raamatulle suosittelen lukemaan Johanneksen evankeliumin kokonaankin tai ainakin 17/18 luvut. Nyt on hyvää aikaa eikä ole kallisarvoisempaa tekemistä maailmassa kuin Jumalan ikuisesti olevan Sanan tutkiminen ja varteen ottaminen!

Sillä tosi on, ettei mitään tapahdu Jumalan sallimatta, ei tämäkään. Ja on totta että joidenkin ihmisten täytyy joutua ns, kovan paikan eteen ennenkuin Sana kelpaa tai siitä tulee tarve etsiä selitystä ja lohtua tilanteeseen josta ei muuten ole ulospääsyä.

Jokaisella ihmisellä maan päällä on tulevaisuudessa vain kaksi vaihtoehtoa! Uskoa Jumalan Sana, kääntyä Hänen puoleensa ja vastaan ottaa Jeesus elämänsä Herraksi ja pelastajaksi, tai joutua kadotetuksi. Jumala kutsuu aina ensin rakkaudella ja kärsivällisesti. Joskus se ei vaan riitä pysäyttämään ihmisiä tuhoamasta itseään.

En minä, ihmisenä tietenkään, voi sanoa tietäväni mitä Jumala nyt ajattelee, mutta sen tiedän minkä Hän kirjoituksissaan on kautta aikojen ilmoittanut! Että Hän on Pyhä ja Kaikkivaltias. Ja pelastaakseen ihmiset kadotukselta, uhrasi ainoan ja sanomattoman rakkaan poikansa, meidän kaikkien edestämme. Vaikka me olimme ja olemme Häntä vastaan rikkoneet. Poika oli synnitön ja viaton ja silti Hän antoi henkensä kakkein kauheimmalla tavalla meidät pelastaakseen ja antaakseen meille iankaikkisen ilon,  kaikkinaisen terveyden ja kuolemattomuuden Isänsä Valtakunnassa..

Jos sinua tämä itkettää, niin itkettää minuakin, ja se vaan kertoo sydämesi tilasta! En ole aivan varma itkikö Jeesus muualla kuin Lasaruksen haudalla, mutta verta olivat hänen hikipisaransa Getsemanen puutarhassa. Ajattele! Hän viaton ja synnitön hikoilee verta sinunkin puolestasi! Niin kuin hikoili minunkin. Mutta silloin kun hän oli rakkaan ystävänsä Lasaruksen haudalla juutalaisetkin ihmettelivtä sanoen:” KATSO KUINKA RAKAS HÄN OLI HÄNELLE!”

Niin me olemme Hänelle, Jeesukselle, rakkaita, eikä Isä, ei Poika eikä Pyhä Henki nauti ihmisten kärsimyksistä vaan kärsii kanssamme! Eikö se meitä liikuta sydänjuuriamme myöten!? Uskon että liikuttaa, joten rukoilkaamme, rukoilkaamme toistemme ja kaikkien kärsivien ja uskosta osattomien puolesta.

– Isä meidän, joka olet Taivaassa, Pyhitetty olkoon Sinun Nimesi, Tulkoon Sinun Valtakuntasi. Tapahtukoon Sinun tahtosi, myös  maanpäällä niin kuin taivaassa. Anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme. Ja Anna meille meidän syntimme anteeksi, niin kuin mekin anteeksi annamme niille jotka ovat meitä vastaan rikkoneet. Äläkä saata meitä kiusaukseen, vaan päästä meidät pahasta.

Sillä Sinun On Valtakunta ja Voima ja Kunnia Iankaikkisesti! Amen. Herra siunatkoon meitä, niin kuin hän tekeekin! Kiitos Jumalalle!

 

4 thoughts on “Näinä Päivinä

 1. Aamen. Tämä oli lohtua antava kirjoitus aamun ahdistavien uutisten jälkeen. Kiitos ja siunausta päivääsi.

  Tykkää

 2. Kiitos sinulle ”tuntematon ystävä” Marika!
  Harva enää osaa tulla tänne itse blogitaivaalle kommentoimaan!
  Oletettavasti siksi että kaikki (muut paitsi minä) ovat siellä facebookissa!?
  Herra siunatkoon sinua tänään ja aina!

  Tykkää

 3. Voi Tuulikki,

  blogissasi nyt juuri vastaat edellisen viestiini ja sen pohdintoihin!

  Ja todellakin: KUKA USKOO meidän saarnamme, kenelle Herran käsivarsi ilmoitetaan? Ainakaan valtakunnansyyttäjä ei usko! Eikä se liike, johon kutsutaan ”kaikki”. Tämä kriisi on tavallaan vahvistanut minua vakaumuksessa. Tuntui että olin arka ja nurkkaan ajettu vahvojen, äänekkäiden, nuorempien ja monitaitoisten liberaalien keskellä – mutta Herra on eri kanavineen (joista sinäkin olet yksi) antanut hiljaista varmuutta, kasvattanut ja kannustanut, johdattanut rohkeammaksi ja tavallaan kiteyttänyt olennaista. Osaksi se on (tietenkin!) johtunut siitä, että olen koko kevään lukenut Raamattua! Mikä riemu!

  Luin myös sen Tapio Laakson blogin. Onpa ihana ja lohdullinen ajatus tämäkin:

  Voimia ja tervehtymistä sekä sinulle että Minnalle!

  😊 Leena

  Tykkää

 4. KIITOS Leena!
  Ja kiitos kotipostistakin! – Jotain todella hyvää on tässäkin koettelemuksen ajassa,!Me Herramme omat olemme, minun kannaltani katsoen, tiiviimminkin yhteydessä nyt kuin muulloin!?
  Sen tekevät mm. nuo yhteiset/yksityisesti rukoiltavat päivän hetket.
  Koko Jumalan Kansa on enemmän hereillä kuin muulloin, kun normiaika vie ajatukset ja puuhaamiset maallisiin ;)!

  Pitkästä aikaa Ari pappikin otti eilen yhteyttä puhelimitse ja innoittaja taisi olla juuri tämä blogi, mikäli kuulin ja ymmärsin oikein 😉 Aika paljon puhuttiinkin näistä ja olenhan näitä nyt seitsemättä vuotta kirjoittamassa, tekstejä vähän vajaa 300 en aivan tarkalleen nyt tiedä.
  Illan hämärtyessä ja auringon kultaisena laskiessa oli suloista rupatella. Kun ei muuten nyt tavata.

  Ihmettelen vaan, kun olen niin loppuun väsynyt, tuntuu etten jaksaisi mitään?
  Nyt on paljon rukouspyyntöjä ja aiheita, vakaviakin, mutta jos nyt joku jaksaisi kaiken muun lisäksi muistaa minunkin raihnaista olemustani niin ehkä se olisi Herrallemmekin mieleen.
  Ei kuitenkaan tarvitse omin voimin ellei tunne kutsumusta! Tai on jo muutenkin kuormittunut! Jumala pitää kyllä omistaan huolen!
  Kiitos kommentistasi 🙂 Siunattua päivän jatkoa ym. Jeesus kanssasi ja kanssamme Pyhässä Hengessä! Voi tällekin sanoa Amen.

  Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.