Blogitaivas

Usko, toivo, bloggaus.

Ihminen etäopetuksessa

1 kommentti

 

Kun Jeesus nousi taivaaseen, ihmiskunta  siirtyi etäopetukseen. Mutta onko ihmiskunnalla tarpeeksi päätelaitteita, joilla olisi korvat ja kanavat auki, jotta ihmiset voisivat kuulla mitä Jeesus haluaa heille sanoa.  

Meidän etäyhteytemme Jeesukseen syntyy Pyhän Hengen avulla. Se on laajakaista, joka on kytketty Raamatun avulla sinuun. Nyt jos koskaan meitä Jumalan etäpäätteitä tarvitaan. Maailma ympärillämme tarvitsee sitä valoa ja toivoa jota me kannamme mukanamme.

Itse kuulen Jumalan huulilta armon ja lohdun sanoja jaettavaksi. Raamatussa sanotaan kymmeniä kertoja ihmiselle, että älä pelkää.

Jesajan kirja on täynnä näitä lohdun sanoja ja saamme ottaa ne omaksemme.

Sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät: Olkaa lujat, älkää pelätkö. Tässä on teidän Jumalanne! Kosto lähestyy, tilinteon hetki. Jumala itse tulee ja pelastaa teidät.”

Älä pelkää, minä olen sinun kanssasi! Älä arkana pälyile ympärillesi — minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vakaalla, lujalla kädelläni.

Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, tartun sinun oikeaan käteesi ja sanon sinulle: ”Älä pelkää, minä autan sinua.” Älä pelkää, Jaakob, sinä maan mato, sinä Israelin vähäinen väki! — Minä autan sinua, sanoo Herra, sinut lunastaa Israelin Pyhä.

Ja nyt — näin sanoo Herra, joka sinut loi, Jaakob, joka sinut muovasi, Israel: — Älä pelkää. Minä olen lunastanut sinut. Minä olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet minun.

Johanneksen evankeliumissa Jeesus itse sanoo Tuomaalle, joka meidän puolestamme kosketti Jeesuksen haavoja, näin:

Viikon kuluttua Jeesuksen opetuslapset olivat taas koolla, ja Tuomas oli toisten joukossa. Ovet olivat lukossa, mutta yhtäkkiä Jeesus seisoi heidän keskellään ja sanoi: ”Rauha teille!” Sitten hän sanoi Tuomaalle: ”Ojenna sormesi: tässä ovat käteni. Ojenna kätesi ja pistä se kylkeeni. Älä ole epäuskoinen, vaan usko!” Silloin Tuomas sanoi: ”Minun Herrani ja Jumalani!” Jeesus sanoi hänelle: ”Sinä uskot, koska sait nähdä minut. Autuaita ne, jotka uskovat, vaikka eivät näe. Monia muitakin tunnustekoja Jeesus teki opetuslastensa nähden, mutta niistä ei ole kerrottu tässä kirjassa. Tämä on kirjoitettu siksi, että te uskoisitte Jeesuksen olevan Kristus, Jumalan Poika, ja että teillä, kun uskotte, olisi elämä hänen nimensä tähden.

Näitä Jeesuksen sanoja maailma tarvitsee juuri nyt.

Kirjoittaja: Tapio Laakso

Lapsenuskoinen sen tien kulkija

One thought on “Ihminen etäopetuksessa

  1. Nyt on mahtavaa opetusta 👍

    Tykkää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.